BMW M3 Frozen Edition pentru piața americană

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 28.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat o ediție specială a puternicului model M3 pentru piața nord-americană. BMW M3 Frozen Edition este disponibil în trei culori mate speciale.

BMW a lansat o ediție specială a modelului M3 dedicată pieței americane. Numit BMW M3 Frozen Edition, este un M3 vopsit în culori speciale și garnisit cu o serie de dotări speciale. În 2011, BMW a mai lansat o versiune numită M3 Frozen Black. Doar 19 exemplare au fost atunci disponibile. Dacă atunci clienți nu au putut opta asupra culori, acum pot alege între trei culori "frozen" mate speciale: albastru, roșu și alb.

Prețul pentru BMW M3 Frozen Edition în America este de 76.395 dolari și va putea fi achiziționat începând cu luna ianuarie a anului viitor. Față de un M3 normal, BMW cere 16.000 dolari în plus pentru această ediție specială, dar oferă vopseaua specială, jante negru mat de 19 inch, grila radiatorului vopsită în negru lucios, plafon de carbon, elemente personalizate în interior, cutia de viteze M-DCT, sistemul audio BMW Individual și scaune încălzite. Nu există modificări în ceea ce privește puterea motorului sau alte caracteristici tehnice.

Via autoblog

Comentarii (3)

  • tomtom
    folie din aia de carbon si boxe sony xplod asemeni celor din poza 10 are si vecinul ionica pe logan...

    sunt ironic bineinteles, modificarile mi se par de prost gust, atat.
    4 2
  • @Tomson
    Te credem pe cuvant.
    6 2
  • Vasilica
    NU cred ca are melteni in target masina asta!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru