BMW M4 GT4 debutează la Nurburgring: prima imagine teaser înaintea testului de pe Iadul Verde

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 24.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW aduce pe Nurburgring noul M4 GT4. Modelul nu va concura în cursa de 24 de ore de pe faimosul circuit german, ci va realiza o serie de teste.

BMW este unul dintre constructorii cu o istorie bogată în motorsport. În ultimii ani, nemții ne-au oferit adrenalină cu ajutorul lui M3 GT4, dar modelul va fi tras pe dreapta. În locul său o să vină M4 GT4.

Până în acest moment, oficialii constructorului bavarez au anunțat că modelul va realiza o serie de teste pe circuitul de la Nurburgring în acest final de săptămână. De ce? Simplu! Weekend-ul acesta este programată cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

Dar nu vă entuziasmați prea tare pentru că modelul bavarez nu o să concureze în cursa propriu-zisă. Volanul noului M4 GT4 va fi preluat, pe rând, de Dirk Adorf, Ricky Collard, Jorg Weidinger și Jethro Bovingdon. Sub capota lui M4 GT4 se va afla o versiune modificată a motorului de 3,0 litri, iar interiorul va prelua ceva elemente de pe M6 GT3.

Viitorul model german va putea fi folosit în Campionatul britanic de GT-uri, în Seria Europeană de GT-uri, în Continental SportsCar Challenge și în cadrul Blancpain Endurance Series.

Nemții vor ca M4 GT4 să fie gata pentru 2018, sezon care debutează în ianuarie cu etapa de 24 de ore de la Dubai.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru