BMW revine la Super Bowl cu o reclamă pentru electricul i3

de Bogdan Mirică
Vineri, 16.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că va reveni cu o reclamă la ediţia din acest an a Super Bowl. germanii au ales să promoveze modelul electric i3.

Unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive la nivel global, Super Bowl atrage un număr considerabil de producători auto, dornici să profite de această expunere. Marii producători cheltuiesc sute de mii de dolari pentru câteva secunde de publicitate pe parcursul finalei de fotbal american.

După patru ani în care a absentat de la ediţiile Super Bowl, BMW revine în cadrul evenimentului cu o reclamă pentru i3. Micul model electric al bavarezilor caută să se afirme pe piaţa din Statele Unite, încercând o abordare inedită.

Spotul BMW din cadrul Super Bowl va dura 60 de secunde şi va fi realizat de agenţia KBS, după o idee inedită. „Idei măreţe ca BMW i3 au nevoie de o perioadă destul de lungă de acomodare pentru a deveni atât de apropiate de maşinile convenţionale. Spotul nostru pentru Super Bowl se va baza tocmai pe această idee, a declarat Trudy Hardy, şeful de marketing BMW America de Nord.

Finala campionatului de fotbal american va avea loc în data de 1 februarie, pe stadionul Universităţii din Phoenix, Glendale, Arizona.

Comentarii (2)

  • sa fim sinceri...ideea mareata se numeste Tesla ori Leaf. Daca Leaf e de-a dreptul ca design Tesla e cat se poate de conventionala.
    5 2
  • Si era nevoie de un articol pentru faptul ca isi face BMW o reclama la Super Bowl... jenant.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru