Cayenne S Transsyberia a luat startul in 2008

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 11.07.2008
Transsyberia Rally 2008 a luat startul astazi, in Rusia, si are ca participante 19 echipaje Porsche Cayenne S.

Esential

7.000 km este distanta dintre Moscova si Ulan Bator, lungimea traseului Transsyberia Rally.

Astazi, in Piata Rosie din Moscova, s-a dat startul la Transsyberia Rally 2008, competitie de anduranta care se va incheia pe 25 iulie in Ulan Bator (Mongolia). Nu mai putin de 19 echipaje vor efectua cei apropximativ 7.000 km care strabat muntii Ural si Altai, precum si desertul Gobi cu Porsche Cayenne S Transsyberia.

Dintre toate, echipajul Porsche Cars Great Britain este favoritul numarul unu datorita castigarii primei editii, Transsyberia Rally 2007. Echipajul britanic din acest an este format din pilotul de raliu Martin Rowe si copilotul sau Richard Tuthill, fost pilot de raliu si inginer auto.

Toate echipele participante cu versiunea special pregatita de Porsche a lui Cayenne S au beneficiat de antrenamente in conditii similare cu cele din Siberia. Antrenamentele au fost organizate de constructorul german langa Leipzig, oras ce gazduieste si uzina unde sunt produse SUV-urile Porsche. Pilotii au avut ocazia sa-si testeze si sa-si imbunatateasca in acelasi timp abilitatile in off-road, infruntand terenul accidentat si rauri ce trebuiesc traversate precum in dificultatile Siberiei.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (1)

  • Catalin
    si totusi titlul
    ... este redactat corect ? si cu topica la zi ? Raliul sau Cayenne a luat startul in 2008 ? Trebuia sa ia startul in 2005 ? Sau Editia 2008 a raliului a inceput ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru