Ce se asortează cu noul Porsche 911 GT2 RS? Un ceas Porsche Design de 9000 de euro creat special

de Bogdan Mirică
Joi, 06.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat recent noul 911 GT2 RS și are deja un ceas pregătit pentru a se potrivi cu mașina. Orologiul a fost creat de Porsche Design și costă 9450 de euro.

Abia s-a uscat cerneala pe comunicatul de presă care anunța debutul mondial al noului Porsche 911 GT2 RS, că am și descoperit ceasul care se potrivește cu supercarul extrem.

Instrumentul de măsurare a timpului a fost elaborat de divizia de creație a brandului din Stuttgart, adică Porsche Design, și se lansează împreună cu un alt ceas, dedicat modelului 911 Turbo S Exclusive Series.

Ambele ceasuri sunt construite pe baza unui mecanism Porsche Design, denumit Calibre Werk 01.200, dezvoltat de-a lungul a trei ani. Orologiile dedicate celor două supercaruri ascund acest mecanism într-o carcasă de 42 de mm, construită din titan și echipată cu geam safir, atât pe față cât și pe spate, pentru a permite observarea mișcărilor ceasului cu 25 de rubine. Rotorul este inspirat de jantele din aliaj ușor ale celor două mașini.

Urmareste Automarket
Porsche Design va oferi doar 500 de unități ale ceasului dedicat lui 911 Turbo S Exclusive Series, fiecare cu un preț de 11.100 de euro.
Cei care visau la cronograful dedicat lui 911 GT2 RS sunt ceva mai liniștiți, producția fiind limitată la 1000 de bucăți, iar prețul ceva mai accesibil: „doar” 9450 de euro.

Comentarii (2)

  • dragnea ftw
    pt bunicu ar fi ok..
    5 0
  • Asta e pt. Scorpionul_negru. Numai el are bani de asemenea ceas. Dar stai ! El are Macan. Deci nu se potriveste ... asta e pt. 911 :))))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru