Colaborare Porsche-Mercedes: cele două mărci îți oferă un discount dacă te hotărăști să vizitezi muzeele ambelor branduri la Stuttgart

de Mircea Meşter
Miercuri, 03.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă vrei să intri în atmosfera istoriei Mercedes și Porsche, cele două mărci șvabe îți oferă acum ocazia de a vizita muzeele de la Stuttgart cu o reducere de 25% din prețul celui de-al doilea bilet. În plus, cei doi constructori au făcut schimb între două modele istorice.

Porsche și Mercedes-Benz sunt constructori premium care se concurează direct pe anumite segmente ale pieței, însă cele două mprci șvabe nu-și uită originile (și interesele) atunci când își pot da mâna pentru a ușura viața fanilor. Într-un gest foarte rar întâlnit în zona auto, o industrie dominată de ambiții masive, cei doi producători din Stuttgart au anunțat că oferă un preț special de intrare la muzeele proprii dacă vizitatorii își cumpără bilet la ambele instituții.

În urma înțelegerii dintre cele două branduri, vizitatorii care vor dori să intre la ambele muzee vor plăti de acum și până la finalul acestui an 14 euro în loc de 16. Chiar dacă reducerea nu este masivă, colaborarea dintre muzeele a doua dintre cele mai apreciate mărci germane rămâne una interesantă, mai ales că iubitorii mașinilor clasice care ajung în Stuttgart și împrejurimi sunt astfel încurajați să guste câte o felie din istoria ambelor mărci.

Un detaliu și mai interesant este faptul că cele două muzee vor schimba între ele câte un exponat de seamă care va face parte până la finalul anului din povestea vizuală ofertată de cele două instituții.

Astfel, muzeul Porsche va primi în custodie un Mercedes-Benz W111 230 S "Coadă de rândunică" din 1966, în timp ce vizitatorii muzeului Mercedes vor fi întâmpinați de un 911 Carrera din 1975.

Cele două muzee pot fi vizitate de marți până duminică între orele 9 și 18. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru