Dezvoltarea producției: grupul Volkswagen bagă mâna în buzunar și modernizează fabricile de camioane MAN din Europa, Asia și Africa

de Petre Barac
Marti, 14.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen va cheltui peste 2.4 miliarde de euro pentru modernizarea fabricilor de camioane MAN din Europa, Asia şi Africa, ca parte a programului de dezvoltare a producției și de majorare a profitului.

Pentru a concura cu Daimler și Volvo, grupul Volkswagen a construit o afacere globală de camioane, integrând diviziile MAN și Scania, astfel încât să împartă dezvoltarea motoarelor, sistemelor de transmisie şi alte componente.

Divizia MAN Truck & Bus are fabrici în trei state europene, precum și în Rusia, Africa de Sud, India și Turcia. Circa 1.1 miliarde de euro din totalul de 2.4 miliarde vor fi cheltuite doar la fabrica din Munchen, au anunțat cei de la MAN.

Grupul Volkswagen forțează trecerea cât mai rapidă la mașinile electrice și la noi servicii de mobilitate la mai mult de doi ani de la scandalul Dieselgate, care a șifonat serios imaginea companiei.

Investițiile anunțate vin în contextul în care nemții se gândesc să listeze la bursă diviziile de camioane Scania și MAN, ca parte din planul să devină “campioni globali”.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Vai !
    Deturnare de fonduri ! In loc sa plateasca despagubiri amaratilor de americani si europeni inselati prin Dieselgate !
    Hai sa fim seriosi, VW sta bine pe picioare si a gestionat situatia asta excelent de bine pentru ei. Aproape ca nici nu i-a atins. Si cat s-au mai fortat dusmanii sa-i ingroape timp de 1 an de zile prin toate mijloacele media posibile...
    6 9
  • Edikkk
    deja cand vad stiri de VW sau grupu VAG nici nu ma obosesc sa le mai citesc

    NU MERITA ATENTIE pur si simplu..
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru