Extindere globală: Audi va construi mașini electrice în toate fabricile sale din lume

de Petre Barac, Foto: Audi
Joi, 28.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va construi mașini electrice în toate fabricile sale din lume, inclusiv în Mexic și Ungaria, potrivit CEO-ului Rupert Stadler.

Audi a anunțat recent că va lansa pe piață 3 modele electrice până în 2020, printre care și versiunea de serie a conceptului e-tron Sportback. Acum, compania care face parte din grupul Volkswagen și-a prezentat planurile de viitor privind reducerea emisiilor de CO2.

Audi va începe să construiască mașini electrice în toate fabricile pe care le deține, inclusiv la uzinele din Mexic și Ungaria. Anunțul a fost făcut de CEO-ul Rupert Stadler.

În viitor, mașinile electrice vor fi produse în toate fabricile noastre, a spus Stadler în fața a 7.000 de angajați de la uzina din Ingolstadt, Germania.

Oficialii companiei susțin că vor lansa mai mult de 20 de mașini electrificate până în anul 2025, peste jumătate dintre ele urmând să fie propulsate doar de motoare electrice.

Audi va începe anul viitor producția primului său SUV electric bazat pe conceptul e-tron, în cadrul fabricii din Bruxelles, urmând ca e-tron Sportback să intre în producție din 2019.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru