Federal Mogul va deschide o fabrică de ştergătoare de parbriz la Ploieşti

de Sebastian Toma
Joi, 16.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Federal-Mogul va inaugura la Ploieşti o fabrică de ştergătoare de parbriz. Acestea vor fi vândute în Europa şi în alte ţări sub brandul Champion.

Esential 300 de angajaţi va avea fabrica de ştergătoare Federal Mogul din Ploieşti.
În timp ce infrastructura românească este problematică pentru exporturile de automobile Ford şi Dacia, transportul vehiculelor din Mioveni spre Vest şi din Craiova spre Vest fiind atât de anevoios încât directorii celor două companii ameninţă Guvernul cu măsuri drastice în privinţa fabricilor, reţeaua naţională de drumuri nu pare să fie o problemă pentru furnizorii de componente auto. La nici o săptămână după ce reprezentanţii celor doi producători de automobile care au uzine în România şi-au prezentat nemulţumirile faţă de reţeaua de drumuri nalţionale, Federal Mogul Motorparts a anunţat investiţia într-o fabrică de ştergătoare auto la Ploieşti. Aceasta va funcţiona în sinergie cu uzina de sisteme deţinută de aceeaşi companie şi va ajunge să aibă 300 de angajaţi până în anul 2016. În plus, investiţiile companiei Federal-Mogul în ţara noastră au marcat şi deschiderea unui birou la Bucureşti în noiembrie 2014, unde concernul are aproximativ 100 de angajaţi.

Federal-Mogul a achiziţionat divizia de plăcuţe de frână a celor de la Honeywell

Uzina de ştergătoare de parbriz de la Federal Mogul din Ploieşti va fabrica atât pentru furnizorii OEM, cât şi pentru piaţa aftermarket şi va comercializa produsele exclusiv sub sigla Champion.

Potrivit reprezentanţilor Federal Mogul, uzina de la Ploieşti va fi una dintre cele mai avansate din acest sector din Europa. Oficialii companiei promit ştergătoare de parbriz de înaltă calitatel, care să funcţioneze la performanţe optime vreme de mai mulţi ani, asigurând îndepărtarea apei de pe pabriz şi lunetă (după caz) într-un mod silenţios şi eficient.

REPORTAJ: Alchimia frânării sau totul despre producţia plăcuţelor Ferodo

Urmareste Automarket
Reprezentanţii companiei de origine americană nu au specificat care vor fi mărcile care vor utiliza ştergătoarele Champion fabricate la Ploieşti ca piese de prim montaj. Federal Modul este o companie americană care furnizează piese atât pentru piaţa auto aftermaket, cât şi pentru constructorii de automobile pentru montarea chiar pe linia de fabricaţie.
Printre mărcile aftermarket ale companiei se numără nume precum Champion, Goetze, Glyco, Payen, Ferodo, Moog, Wagner, Jurid, FP Diesel, Fel-Pro şi altele.

Federal Mogul a lansat trei inovaţii tehnologice pe piaţa din România

Comentarii (1)

  • 1. O veste excelenta
    2. Sa speram ca vor fi bune
    3. Daca vor fi bune poate le pun astia si pe Logan ale caror stergatoare aluneca pe parbriz sacadat si zgomotos la plecare si sunt cursive la revenire (din cauza lamelei care sta orientata pe dos decat ar trebui... penibil...)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru