Încă o fisă: Opel a început producția noului Zafira la fabrica din Russelsheim

de Mircea Meşter
Vineri, 26.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deși monovolumele pierd teren la nivel de vânzări și cotă de piață în fața SUV-urilor, Opel mizează pe un Zafira reămprospătat și plin de tehnologie pentru a atrage clienții familiști.

Cea mai nouă versiune a lui Opel Zafira, testată deja de Automarket acum câteva săptămâni, a intrat oficial pe linia de producție. Modelul german, mai tehnologizat ca oricând și cu elemente de design exterior și interior care amintesc de Astra, fratele său hatchback, reprezintă unul dintre puținele monovolume compacte cu șapte locuri care au rămas pe piață într-o perioadă în care clienții familiști se orientează mai degrabă spre zona SUV-urilor și a crossoverelor. 

Opel a vândut până acum peste 2.7 milioane de exemplare Zafira, modelul german fiind acum pus la punct din punct de vedere tehnologic cu cele mai noi tendințe de pe piață. Cu pachetul R 4.0 Intellilink transplantat direct de pe cea mai nouă generație Astra, Zafira oferă conectivitate de top, implicit pachetele de mirroring Android Auto și Apple CarPlay.

Disponibil în patru versiuni de motorizare benzină și diesel care merg de la 120 la 200 de cai putere, noul Opel Zafira și-a perfecționat pachetul practic Flex7, care îți dă posibilitatea de a muta scaunele și elementele constructive de la interior după gusturi și nevoi, iar exteriorul poate beneficia acum de plusul estetic oferit de un pachet opțional semnat OPC. Sistemele de siguranță activă bazate pe radare și senzori de proximitate sunt și ele la datorie, iar farurile LED reprezintă o noutate interesantă în acest segment dedicat familiștilor.

Conform celor de la Opel, Zafira face parte dintr-o ofensivă de modele care va aduce în total 29 de noutăți absolute în gama mărcii între 2016 și 2020. 

Comentarii (1)

  • ....hai sa fim realisti,nu e tocmai un model nou...e doar un facelift asa mai consistent.
    12 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru