McLaren se inspiră de la Ferrari și Lamborghini: un curs de pilotaj pe gheață costă 15.000 de euro

de Bogdan Mirică
Joi, 22.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren organizează cursuri de pilotaj pe gheață în Finlanda, asemeni rivalilor de la Ferrari, Lamborghini și Porsche. Costurile sunt însă piperate.

Așa cum îi stă bine oricărui producător de supercaruri, McLaren organizează cursuri de șofat pe zăpadă. Ferrari, Lamborghini și Porsche o fac foarte bine și își atrag astfel clienți în fiecare an.

McLaren a înțeles că dacă vrea să joace în această ligă trebuie să le urmeze exemplul. Așa că a pus bazele unei școli de pilotaj pe gheață tocmai în Finlanda.

Începând cu 18 ianuarie și terminând cu 6 februarie 2017, clienții McLaren care au de cheltuit aproape 15.000 de euro, pot învăța să piloteze pe gheață. Le va fi instructor Kenny Brack, un pilot victorios în Cursa Indy 500, care ne demonstrează abilitățile sale într-un clip de promovare.

Imaginile filmate cu un McLaren 570S, dovedesc că poți avea parte de drifturi și de multă distracție, chiar și cu un model accesibil din gamă.

Comentarii (1)

  • Chiar rezonabil. :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru