Stiri Motorsport

Luni, 17 Decembrie 2018 | Motorsport

BMW a câștigat cursa de debut a sezonului în Formula E la prima participare în competiție: "Este pur și simplu incredibil!"

BMW a obținut victoria în prima cursă a sezonului în Formula E desfășurată în Arabia Saudită, la prima participare din istorie în competiția de monoposturi electrice.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Motorsport | 3 comentarii

Începe noul sezon al competiției de monoposturi electrice Formula E: curse cu un singur plin de energie și start în duelul Audi-BMW

Sezonul 2018-2019 al competiției de monoposturi electrice Formula E începe sâmbătă și va fi primul în care piloții vor concura o cursă întreagă cu un plin de energie, iar BMW debutează în competiție pentru a lupta cu Audi.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Motorsport | 6 comentarii

Revenire spectaculoasă în WRC: Sebastien Loeb va concura două sezoane pentru Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Loeb a semnat un contract pe două sezoane cu Hyundai pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri, după ce Citroen nu i-a mai putut oferi o mașină pentru 2019. Francezul va lua startul în 6 runde din sezonul următor.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Motorsport

Loeb, șanse minime să concureze în WRC în 2019: Hyundai neagă existența unui contract cu campionul francez

Hyundai a negat speculațiile cu privire la semnarea unui contract cu Sebastien Loeb, astfel că multiplul campion mondial de raliuri are șanse minime să concureze în WRC în 2019.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R, prototipul electric care a doborât recordul pe urcarea de la Pikes Peak, se pregătește să atace virajele circuitului de la Nurburgring

Volkswagen vrea să stabilească un record pe Nurburgring în segmentul mașinilor electrice cu ajutorul prototipului ID R. Vehiculul electric dezvoltat de Volkswagen Motorsport a reușit deja să stabilească un record all-time pe celebra urcare de la Pikes Peak.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Motorsport

Versiunea de raliu a lui Porsche Cayman GT4 Clubsport ar putea intra în producție: nemții așteaptă 100 de comenzi ferme

Porsche a luat o decizie cu privire la versiunea de raliu a lui Cayman GT4 Clubsport. Nemții spun că modelul va intra pe linia de asamblare doar dacă vor primi 100 de comenzi ferme. Modelul constructorului german a avut rol de mașină de deschidere în cadrul Raliului Germaniei.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Motorsport

Porsche 911 GT2 RS Clubsport: versiune de circuit de 700 de cai putere

Porsche 911 GT2 RS a primit o versiune dedicată exclusiv circuitelor. Pe numele ei Porsche 911 GT2 RS Clubsport, aceasta preia motorul de 700 de cai putere al versiunii de stradă.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Motorsport | 8 comentarii

Accident grav în cursa de Formula 3 de la Macau: Sophia Floersch a suferit leziuni la coloana vertebrală după ce a rămas fără frâne la 276 km/h

Pilotul Sophia Floersch în vârstă de 17 ani a suferit leziuni la coloana vertebrală în urma unui accident grav suferit în cursa de Formula 3 de la Macau, după ce a rămas fără frâne la 276 km/h și a fost catapultată în gardurile de protecție de pe margini.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Motorsport | 1 comentariu

Galerie foto: Trofeul București, ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally

Trofeul București, ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Super Rally, s-a desfășurat sâmbătă, 17 noiembrie, pe bulevardul Kiseleff din Capitală. Am pregătit o galerie foto cu cele mai bune momente din timpul manșelor cronometrate.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Motorsport | 3 comentarii

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaselea titlu de campion. Toyota se impune în clasamentul pe echipe

Echipajul Sebastien Ogier - Julien Ingrassia a obținut pentru a șasea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. Toyota Gazoo Racing este echipa campioană în 2018.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Motorsport

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally se desfășoară sâmbăta aceasta în Capitală: 53 de piloți se întrec în Trofeul București

Trofeul București, ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Super Rally, se desfășoară pe bulevardul Kiseleff din Capitală. 53 de piloți vor lua startul în cursa programată pentru sâmbătă, 17 noiembrie.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Motorsport | 5 comentarii

Audi și BMW au început testele cu noile modele destinate Campionatului German de Turisme: din 2019, RS5 DTM și M4 DTM vor miza pe motoare turbo de 2.0 litri

Audi și BMW, cei doi constructori auto implicați în Campionatul German de Turisme, au început testele cu noile modele destinate sezonului viitor din DTM. Începând cu 2019, mașinile pregătite de nemți vor miza pe motoare turbo de 2.0 litri cu patru cilindri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Motorsport

Sebastien Loeb și-a prezentat mașina cu care va concura la Raliul Dakar 2019: "Sunt motivat de lipsa de presiune"

Sebastien Loeb a prezentat pe o plajă din Olanda culorile modelului Peugeot 3008 DKR cu care va concura la Raliul Dakar în 2019.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | Motorsport | 2 comentarii

Campionatul Mondial de Raliuri 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa din Spania

Sebastien Loeb, francezul cu 9 titluri de campion mondial în WRC, s-a impus în etapa din Spania. Pilotul Citroen a câștigat pentru a noua oară în carieră singura etapă din Mondialul de Raliuri care se desfășoară atât pe asfalt, cât și pe macadam.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Motorsport | 2 comentarii

Prima apariție pe circuit a lui Cupra e-Racer: modelul electric va putea fi admirat din 2020 în cadrul unui campionat de turisme

Prima apariție pe circuit a modelului electric Cupra e-Racer a avut loc în acest weekend în Barcelona. Versiunea dedicată curselor de turisme oferă 670 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Motorsport | 1 comentariu

Chinezii de la Lynk&Co iau cu asalt motorsportul: din 2019, sedanul 03 va concura în Cupa Mondială de Turisme

Echipa Cyan Racing revine în competițiile de turisme începând cu anul viitor. Suedezii au pregătit o versiune de circuit a sedanului Lynk&Co 03, model pe care producătorul chinez l-a prezentat în urmă cu doar câteva săptămâni.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Modificări în Mondialul de Raliuri: din 2019 FIA introduce o nouă etapă în calendar, dar elimină campionatul dedicat clasei WRC 3

Ediția 2019 a Campionatului Mondial de Raliuri va sosi cu câteva modificări. FIA a decis să introducă încă o etapă, să elimine campionatul dedicat WRC 3 și să împartă grupa WRC2 astfel încât să încurajeze echipele private să alinieze la start mașini mult mai performante.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport | 1 comentariu

Premieră în Campionatul Național de Viteză în Coastă: un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric dedicat competițiilor

Un Volkswagen Golf GTI a fost transformat într-un model electric destinat competițiilor și a fost prezentat în cadrul Trofeului Opel, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Începând cu 2019, Federația Română de Automobilism Sportiv va introduce și o clasă specială dedicată acestor vehicule.
Luni, 08 Octombrie 2018 | Motorsport

Volkswagen Polo GTI R5 îmbracă hainele de competiție: modelul destinat raliurilor debutează la finalul lunii octombrie în cadrul etapei din Spania

Volkswagen a publicat primele imagini cu Polo GTI R5 "îmbrăcat cu hainele" de competiție. Tema aleasă de nemți a fost inspirată de cea utilizată în cazul lui Golf GTI TCR.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru