Ochii pe Gigi: BMW joacă alba-neagra cu mașini în campania de promovare a noului M2

de Mircea Meşter
Luni, 18.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lansarea lui BMW M2 Coupe coincide cu lansarea unui clip-ghicitoare care-ți dovedește că o malină precum M2 îți poate "ascunde" un fotomodel de top precum americanca Gigi Hadid.

Pentru a celebra lansarea oficială a lui BMW M2, bavarezii au ales o metodă mai puțin ortodoxă de a scoate în față compacta de performanță. Cu ajutorul fotomodelului american Gigi Hadid, BMW ne invită la un soi de "alba-neagra" cu mașini, scopul final fiind de a ghici în care dintre cele 5 exemplare M2 din clip se ascunde americanca.

Ideea clipului este cu atât mai inteligentă cu cât BMW își atinge scopul pe care-l visează orice producător auto: ochii privitorului stau concentrați pe mașină pe toată durata filmului.

Alături de clipul-ghicitoare, BMW a realizat și o ședință foto cu Gigi Hadid, top modelul de 20 de ani concurând serios cu mașinile în campania care se numește sugestiv "Ochii pe Gigi". Nicio legătură cu personajele mioritice, evident.

Comentarii (5)

  • misto masinile si fata dealtfel, insa ma inhiba numele tipei
    5 1
  • Poate ca esti prea destept si prea emancipat, prea evoluat pentru vremurile astea.
    0 2
  • Cred ca prenumele te inhiba, gandindu-te la Be-he-he-cali, dar numele de familie face un apropo la unchiul fetei , ce poate veni oricand la usa ta, cu o centura exploziva la brau, citand din versetele Coranului....buuuum!
    4 1
  • 5, din prima. Secretul? e sa te uiti la masini.

    Pe Gigi o urmaresti cand esti deasupra sau sub sau.....

    :)
    4 1
  • Numarul 5.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru