Feedback

Opel își simplifică logo-ul și are un nou motto: "Viitorul aparține tuturor"

Publicat Joi, 15.06.2017
de Mircea Meşter
Comenteaza 2
Opel își simplifică logo-ul și are un nou motto: "Viitorul aparține tuturor" - Poza 1
Lansarea noii generații Insignia le prilejuiește celor de la Opel o modificare de viziune care include simplificarea logo-ului și apariția unui nou mesaj de marcă care promite acces ușor la tehnologii de ultimă oră pentru toți clienții mărcii.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
2017 se dovedește a fi un an plin de convulsii și schimbări în ceea ce privește marca Opel. Constructorul german a anunțat în primăvara acestui an că va fi cumpărat de PSA Peugeot-Citroen într-una dintre cele mai interesante mutări din industria auto a ultimilor ani. Ei bine, cu schimbarea de proprietar în derulare, Opel anunță oficial, odată cu lansarea noii generații Insignia, că își schimbă motto-ul, logo-ul și orientarea business-ului.

Noul mesaj pe care Opel îl va transmite lumii auto este "Viitorul aparține tuturor", scopul declarat al brandului german fiind cel de a democratiza accesul la tehnologiile de ultimă oră din industrie. 

O schimbare interesantă este cea a logo-ului mărcii. Nu vorbim de modificări radicale, "fulgerul în cerc" fiind în continuare motivul regăsit în ADN-ul mărcii, însă acesta se simplifică radical. Dispar texturile metalice și inscripția OPEL de pe partea superioară a cercului, noul logo prezentându-se în materialele de comunicare Opel ca o versiune 2D a celui vechi. 

Noua generația Insignia, care tocmai se lansează în România, va fi prima mașină din noua eră Opel care afișează logo-ul simplificat, pe grila modelului german urmând să fie regăsit însă într-o versiune 3D.


Comentarii (2)

  • Asta e locul Opel in alianta PSA: low cost. Pana si sigla a fost adaptata in consecinta.
    3 8
  • Păcat...Mare păcat că Opel va deveni și mai șters și mai nesemnificativ. Acum de confirmă ceea ce am anticipat într-o altă postare și anume că Opel în structura francezilor își va schimba radical poziționarea pe piața.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru