Păcăleală de zile mari pentru un client de BMW M3: a cumpărat mașina pe care a distrus-o Jeremy Clarkson

de Bogdan Mirică
Marti, 15.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un tânăr englez a crezut că și-a cumpărat mașina visurilor sale: un BMW M3. Bucuria a fost de scurtă durată pentru că a aflat la scurt timp cine distrusese frânele și direcția sedanului de performanță.

Atunci când ai 27 de ani și îți poți permite să cumperi un BMW M3, ai senzația că visele devin ușor realitate. Așa a crezut și un tânăr britanic, fără să își dea seama că de fapt mașina visurilor sale, pentru care a plătit 50.000 de lire (echivalentul a 68.500 de euro), se va transforma rapid într-un coșmar.

Exemplarul BMW M3, cumpărat de la un dealer din Kent, nu era tocmai într-o stare perfectă de funcționare. Deși mașina avea câțiva kilometri parcurși, nu foarte mulți, problemele raportate la nivelul direcției și frânelor erau destul de serioase.

La o lună după achiziție, în timp ce viziona un episod mai vechi al Top Gear, alături de soția sa, tânărul proprietar de BMW M3 a făcut o descoperire fantastică. M3-ul albastru pe care Jeremy Clarkson îl conducea în emisiune avea același număr de înmatriculare cu al său. După descoperire, a mers de urgență la dealer și a cerut explicații.

Aceștia au recunoscut că mașina a fost la Top Gear și a fost condusă de vechea gazdă a emisiunii.

Pentru a mai înmuia inima proprietarului, dealerul i-a oferit un BMW 330d la schimb, până când M3-ul va fi reparat, dar și o serie de gratuități.

Esential 68.500 de euro a plătit tânărul pentru BMW M3-ul condus de Jeremy Clarkson la Top Gear.
Într-un comunicat de presă, dealerul a recunoscut că a fost o greșeală să vândă mașina în aceste condiții, în vreme ce proprietarul continuă să fie nemulțumit de faptul că a pus în pericol viața fiicei sale de opt ani, pe care a plimbat-o cu sedanul de performanță.

Nu este pentru prima dată când Top Gear forțează limitele unei mașini aflate la test. În anul 2003, Clarkson și echipa au distrus anvelopele și ambreiajul unui Jaguar C-Type, care a necesitat multe ore de reparații costisitoare.

Avem și filmulețul complet al aventurii lui BMW M3 la Top Gear și modul în care a fost el exploatat de Jeremy Clarkson. Click aici.

via wcf

Comentarii (7)

  • Sa dai 68.500 de euro pe o masina de performanta si sa ai probleme cu sistemul de franare si directia .....e mai mult decat haotic.....Poate pune siguranta in pericol.
    20 11
  • Un lucru imi sare in ochi si imi ridica semne de intrebare.
    Cum poti deteriora in cativa zeci sau sute de km franele si directia unei masini de performanta?
    Cat de "de performanta" sunt piesele pe masina aia de necesita schimbare dupa fiecare tura pe circuit?
    27 6
  • Pai cand ai la volan elanu de clarkson orice e posibil :))))))
    N-ai vazut cum conduce ?
    11 3
  • asa fac toti dealerii si reprezentatele ....
    5 2
  • Sa ai 70K EUR si sa-ti iei masina second?! Mai bine mai "economisea" si isi lua masina de noua...
    20 1
  • Ti-ai luat sh ... Restul e cancan
    5 0
  • mai bine o vinde la pret cvadruplu, ca doar a fost atinsa de insusi JC
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru