Feedback

Stiri auto

Joi, 22 Martie | Industrie | 2 comentarii

Skoda vrea să mărească salariile angajaților săi: cehii se tem de o grevă în luna mai

Skoda a propus o creștere de 8.3% a salariilor angajaților săi, începând cu luna aprilie, a anunțat șeful departamentului de resurse umane. Constructorul din Cehia vrea să evite o potențială grevă a angajaților în luna mai.
Joi, 22 Martie | Masini electrice si hibride

În 2020, Seat lansează un model electric cu autonomie de 500 de kilometri: în același an, vom vedea și versiunea plug-in hybrid a lui Leon

În 2020, Seat va lansa un model electric produs pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Spaniolii spun că vom vedea un model cu dimensiuni apropiate de cele ale lui Leon, iar bateriile folosite vor asigura o autonomie de 500 de kilometri.
Joi, 22 Martie | Economic

Seat a obținut cel mai mare profit din istoria sa: spaniolii au vândut anul trecut aproape 470.000 de mașini

Seat a reușit anul trecut cele mai bune rezultate financiare din istoria sa, respectiv un profit de 191 de milioane de euro, cu 24.8% mai mare decât în anul precedent. Spaniolii au vândut 468.400 de mașini în 2017, marcând cel mai bun rezultat din 2001 și până acum.
Joi, 22 Martie | Modele noi

BMW va lansa 20 de modele noi și actualizate în 2018: "Este cea mai mare ofensivă de modele din istoria noastră"

BMW a confirmat că va lansa 20 de noutăți în gama de modele pe parcursul anului 2018, ca parte a celei mai mari ofensive de modele care a început anul trecut.

Porsche Cayenne E-Hybrid: SUV-ul plug-in al constructorului german promite un consum mediu minim de 3.2 litri/100 de kilometri

Porsche a finalizat testele de anduranță cu Cayenne E-Hybrid, SUV-ul hibrid pe care îl vom vedea în cursul anului curent. Modelul german a înfruntat temperaturi extreme, dar și porțiuni serioase de off-road.
Joi, 22 Martie | Industrie | 1 comentariu

Țintă ambițioasă: Mercedes vrea să crească producția pentru vânzări anuale de 3 milioane de mașini

Grupul Daimler vrea să mărească producția Mercedes-Benz, astfel încât producătorul auto să ajungă la vânzări anuale de 3 milioane de mașini.
Joi, 22 Martie | Economic

Grupul PSA Peugeot-Citroen anunță schimbări de producție: francezii reduc importurile din China și produc mai multe componente în Franța

Grupul PSA Peugeot-Citroen va crește producția de motoare și cutii de viteze în Franța, Polonia și Ungaria, concomitent cu renunțarea la cutiile de viteze realizate în prezent în Japonia și China.
Joi, 22 Martie | Modele noi

Skoda va lansa 19 actualizări în gama de modele până în 2020: versiunea de serie a SUV-ului Vision X apare în 2019

Skoda va împrospăta gama de modele cu 19 actualizări în următorii doi ani, iar printre noutăți se va număra și versiunea de serie a lui Vision X, SUV-ul cu sistem hibrid de propulsie cu benzină, gaz natural comprimat și motor electric.
Joi, 22 Martie | Economic | 2 comentarii

Prime pentru angajații Porsche: aproximativ 23.000 de muncitori vor primi un bonus de până la 9.656 de euro

Constructorul german Porsche a făcut o tradiție din a-și răsplăti angajații. Anul acesta, circa 23.000 de muncitori vor primi un bonus de până la 9.656 de euro.
Miercuri, 21 Martie | Formula 1 | 19 comentarii

Ferrari a îmbunătățit motorul cu 10 cai putere înaintea noului sezon. Va fi suficient pentru a învinge Mercedes?

Ferrari a obținut 10 cai putere în plus la performanțele motorului pentru sezonul 2018, în ciuda noilor restricții de fiabilitate introduse în regulament.
Miercuri, 21 Martie | Modele noi

Skoda va lansa în scurt timp un SUV mai mic decât Karoq: modelul va fi comercializat doar pe piața din China

Skoda va lansa un nou SUV în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Modelul va fi poziționat sub actualul Karoq și va fi dedicat exclusiv pieței din China.
Miercuri, 21 Martie | Modele noi | 3 comentarii

BMW va decide în curând dacă va introduce X8 în gamă: SUV-ul ar urma să ofere luxul și confortul lui BMW Seria 7

BMW va decide în cursul acestui an dacă va introduce X8 în producție de serie. Modelul ar urma să beneficieze de luxul și confortul oferite de BMW Seria 7, întrucât nu ar avea un design specific coupe-urilor.
Miercuri, 21 Martie | Economic

Mai mulți bani pentru mașini electrice și autonome: BMW pregătește investiții record de 7 miliarde de euro

BMW a anunțat creșterea bugetului de cercetare și dezvoltare la circa 7 miliarde de euro în acest an, ca parte din planul să lanseze 25 de modele “electrificate” până în 2025.
Miercuri, 21 Martie | Modele noi

Audi infirmă zvonurile privind un R8 cu motor V6: "nu există astfel de planuri"

Audi pregătește lansarea lui R8 facelift. Acum, un purtător de cuvânt Audi a infirmat zvonurile care anunțau un R8 echipat cu un propulsor V6.
Miercuri, 21 Martie | Economic

DS 4 și DS 5 vor fi scoase din producție: vânzările slabe nu justifică costurile pentru respectarea noilor teste de emisii

DS 4 și DS 5 vor fi eliminate din gama constructorului francez în această vară, întrucât vânzările modeste ale acestora nu justifică investițiile pentru respectarea noilor teste de emisii WLTP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Martie | General | 2 comentarii

Mercedes a lansat un serviciu pe bază de abonament în Germania: plătești o taxă lunară și ai acces la 4 modele pe an

Mercedes Flexperience este un abonament lunar disponibil în Germania prin care clienții primesc acces la o gamă de 4 modele și au acoperite toate costurile legate de întreținere, asigurări și service în limita a 36.000 de kilometri pe an.
Miercuri, 21 Martie | Masini autonome

Analiză Deloitte: testele cu mașini autonome în Europa sunt mult mai sigure decât în SUA, datorită legislației mai stricte

Testele cu mașini autonome efectuate în Europa sunt mult mai sigure decât cele din Statele Unite, datorită legislației mai stricte de pe Bătrânul Continent, potrivit experților companiei de consultanță Deloitte.
Miercuri, 21 Martie | Motorsport

Volkswagen a prezentat noua mașină dedicată Campionatului Mondial de Rallycross: Polo R Supercar oferă 570 CP și tracțiune integrală

Volkswagen a prezentat noul Polo R Supercar. Modelul destinat Campionatului Mondial de Rallycross (WRX) oferă 570 de cai putere și are tracțiune integrală. Noul sezon WRX debutează în 14 aprilie în Barcelona.
Miercuri, 21 Martie | Intern

Studiu: două treimi dintre mașinile second-hand pentru care s-a verificat istoricul de daune au avut cel puțin un incident

Circa 67% dintre mașinile second-hand pentru care s-a verificat istoricul de daune în acest an au avut cel puțin un incident, potrivit unui studiu de specialitate citat de agenția Agerpres.
Miercuri, 21 Martie | Industrie | 2 comentarii

BMW, suspectată de manipularea emisiilor în Germania: sediul nemților și o fabrică din Austria au fost controlate de polițiști

Sediul BMW din Munchen a fost controlat de autoritățile germane, în urma suspiciunilor procurorilor că producătorul auto ar fi folosit softuri ilegale care să manipuleze nivelul emisiilor, potrivit agenției Reuters.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru