Porsche Macan S Exclusive - divizia de personalizare a germanilor oferă accesorii noi

de Bogdan Mirică
Luni, 14.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Exclusive, divizia de personalizare a constructorului german, a prezentat noul Macan S alături de un pachet de accesorii menite să sporească personalitatea crossover-ului.

Porsche caută să îşi promoveze cât mai bine noua sa divizie de personalizare, botezată Exclusive. Motiv pentru care a dezvăluit reinterpretarea unui Macan S, accesorizat cu atenţie şi cu materiale de top. Modelul vine după alte experimente de personalizare cu 911 Turbo şi 911 Turbo Cabrio.

Noul Macan S Exclusive este echipat cu jante Sport Classic de 21 de inch, din aliaj, vopsite în negru lucios. De altfel, culoarea neagră este preluată şi de alte accesorii noi, cum ar fi blocurile optice bi-xenon pe fundal fumuriu, oglinzile SportDesign cu carcase lucioase şi pragurile laterale vopsite în aceeaşi nuanţă.

Interiorul vine şi el personalizat cu tapiţerie din piele neagră, atât pe scaune cât şi pe bord. Pentru a asigura contrastul, Porsche oferă şi câteva elemente de bord vopsite în culoarea albastră.

Modificările diviziei Exclusive se adresează versiunii de top Macan S, echipată cu un motor twin-turbo V6 de 3.0 litri şi 340 de cai putere. Alături de cutia cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte, Macan S accelerează de la 0 la 100 de km/h în doar 5.2 secunde.

Comentarii (1)

  • Dau si un Duster gratis pentru momente cand ramane impotmolit? Glumesc, pentru ca e clar ca imaginile aparute in presa saptamana trecuta sunt o gogorita Renault realizata in Maroc. PR pur la cat de impecabil aratau ambele masini (probabil ca aveau si un spalator cu presiune dupa ei...)
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru