Primul teaser video cu viitorul supercar McLaren 600LT Spider: modelul debutează în 16 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Joi, 10.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat un teaser video cu viitorul 600LT Spider. Supercarul producătorului britanic va avea 600 CP, o masă totală mai mică comparativ cu versiunea 570S Spider și va fi produs într-un număr limitat de exemplare.

La jumătatea anului trecut, McLaren a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea 600LT (Longtail). Modelul constructorului britanic a fost catalogat drept "cel mai puternic și cel mai rapid McLaren din gama Sports Series" și dispunea de elemente noi de caroserie, de un interior revizuit și de o masă totală mai mică comparativ cu varianta 570S Coupe.

Acum, McLaren a demarat o campanie de marketing pentru promovarea viitorului 600LT Spider, variantă echipată cu un hardtop retractabil. Primul teaser video pregătit de britanici dezvăluie zona din spate și silueta supercar-ului.

Noul McLaren 600LT Spider va fi expus în premieră în 16 ianuarie, iar britanicii spun că modelul va primi elemente aerodinamice noi și va avea o masă totală mai mică comparativ cu versiunea 570S Spider. De asemenea, puterea motorului V8 de 3.8 litri biturbo va crește la 600 CP și 620 Nm, valori oferite în prezent de coupe-ul 600LT.

Viitorul McLaren 600LT Spider va fi produs într-un număr limitat de exemplare (valoarea încă nu a fost comunicată).

Comentarii (1)

  • Costel
    ii mai fain r8 spyder
    audi rullzz
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru