Renault pregătește un update pentru Zoe: subcompacta electrică va primi noutăți de design

de Daniel Popescu
Luni, 28.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault vă lansa în următoarele luni un update major pentru Zoe care va include noutăți de design, însă nu sunt excluse nici îmbunătățiri de natură tehnică.

Actuala versiune Renault Zoe a fost prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului 2016, iar modelul electric a fost comercializat în aproape 40.000 de unități pe parcursul anului trecut.

Totuși, Zoe a pierdut titlul de cea mai vândută mașină electrică din Europa în fața lui Nissan Leaf, care a primit anul trecut o serie de îmbunătățiri, pe lângă o versiune în ediție limitată care va fi disponibilă în curând.

În acest context, Renault pregătește îmbunătățiri majore pentru Zoe, iar printre noutăți se numără și o serie de schimbări de design exterior. Potrivit unei imagini care a apărut pe rețelele sociale, Zoe va primi inclusiv o nouă grilă.

Pentru moment nu este clar dacă vor exista îmbunătățiri și din punct de vedere tehnic, însă nu este exclus ca francezii să integreze o baterie mai mare care să ofere o autonomie mai generoasă.

Zoe are nevoie de o serie de îmbunătățiri în contextul în care segmentul modelelor electrice de oraș va deveni unul foarte competitiv în perioada următoare, urmând să includă inclusiv versiuni electrice pentru Opel Corsa și Peugeot 208, dar și noul Honda Urban EV.

Via Caradisiac

Comentarii (2)

  • Mai bine ar avea (pardon, *primi* :-)) un preț mai mic decît un nou dizain, că nu asta era hiba lui Zoe - fii deci bărbată Zoe, că ești mai reușită estetic decît verișorul Leaf, nici el prea accesibil deși mai mare.
    Pe dinafară zic, că interioru-l ai cam plasticos.

    Eco-bonusurile se pare că li s-au urcat la cap (și) francezilor, pe care - repet - bateria nu-i poate costa mai mult de 6.000 € (TVA inclus), iar cei +27.000 € ceruți în plus l(cît două Clio) n-au vreo justificare.
    15 2
  • hazard
    Update? Adica schimba plasticele?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru