Saloanele auto, în scădere de popularitate printre constructori: Mercedes ar putea lipsi anul viitor de la Detroit

de Petre Barac
Luni, 12.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes ia în calcul să lipsească de la Salonul Auto de la Detroit în 2019, potrivit unor surse din companie, dar nu exclude întoarcerea în cadrul evenimentului din 2020.

Absența producătorilor auto de la saloanele nu mai este o noutate de ceva vreme, mulți dintre ei preferând să găzduiască evenimente pe cont propriu sau să meargă la târguri de tehnologie precum Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Ultimul constructor pe această listă ar putea fi Mercedes, nemții luând în calcul să lipsească de la următorul salon auto de la Detroit.

“Trebuie să vedem dacă un salon precum Detroit se potrivește calendarului nostru de lansări. Am avut un debut foarte reușit acolo cu noua clasă G, dar probabilitatea să fim și anul viitor la Detroit este foarte redusă. Asta nu înseamnă că excludem o revenire în 2020”, a declarat un oficial Mercedes pentru Autonews.

Pe lista producătorilor care și-au anunțat absența la următorul salon de la Detroit se mai numără Mazda, Volvo, Porsche, Jaguar și Land Rover.

Via Jalopnik

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru