Feedback

Alfa-romeo

Luni, 11 Iulie 2016 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia schimbă regulile jocului: ”Spre deosebire de BMW, noi am construit versiunile standard cu tehnologia celei de performanță”

Alfa Romeo susține că a dezvoltat mai întâi versiunea de performanță Quadrifoglio Verde și abia apoi derivatele standard, folosindu-se de pedigree-ul sportiv.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Alfa Romeo Giulia este una din principalele atracții ale Salonului Auto de la Geneva

Alfa Romeo a adus la Geneva varianta "civilă" a modelului Giulia, sedanul extrem de așteptat pe piața din Europa. Alături de Giulia, vizitatorii au putut admira modelele Giulietta și MiTo facelift.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Lista motoarelor cu care va fi echipat noul Alfa Romeo Giulia

Deși mai trebuie să așteptăm multe luni până când vom vedea noul Alfa Romeo Giulia, avem măcar acces la lista de motorizări ale noului model italian, rival al lui BMW Seria 3.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Modele noi

Italienii lovesc din nou: lansarea lui Alfa Romeo Giulia este amânată cu șase luni, până vara viitoare

Alfa Romeo Giulia va ajunge pe piață cu șase luni mai târziu. Italienii mai au nevoie de timp pentru a perfecționa elemente de siguranță și ținuta de drum.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo a luat-o de la zero și va avea o gamă cu opt modele

Șeful Alfa Romeo se declară încrezător de succesul mărcii în viitor și confirmă planurile care implică o gamă cu opt modele, de la noul Giulia până la SUV-uri și berline de clasă mare.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia, nou record pe Nurburgring: a bătut BMW M4, C63 AMG și Lamborghini Murcielago

În cadrul prezentării oficiale de la Frankfurt, Alfa Romeo a anunțat timpul obținut de noul Giulia QV pe Nurburgring. Modelul italian de 510 CP a reușit să depășească supercar-uri precum Lamborghini Murcielago LP640 și Mercedes-Benz SLR.
Joi, 27 August 2015 | Modele noi

Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru următorul Dodge Charger

Sergio Marchionne, șeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunțat că Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru două modele Dodge: Charger și Barracuda.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo are planuri mari pentru viitor: două SUV-uri premium, bazate pe Giulia

Alfa Romeo va continua planul de reformare a gamei sale de modele cu două SUV-uri, dezvoltate pe platforma lui Giulia și așteptate până la finele acestui deceniu.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia: primele imagini neoficiale cu interiorul noului model italian

Noul model Alfa Romeo Giulia a fost dezvăluit de curând, dar producătorul italian a preferat să păstreze secretul asupra interiorului. Un set neoficial de imagini cu interiorul variantei Quadrifoglio Verde au apărut, însă, pe internet.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo și-a schimbat sigla

Odată cu prezentarea noii Giulia, italienii de la Alfa Romeo și-au modificat sigla. Schimbările se referă atât la fonturile și culorile folosite, cât și la grafica interioară a acesteia.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia e aici. 510 CP și 0-100 km/h în 3.9 secunde pentru versiunea rivală cu BMW M3

Alfa Romeo a prezentat noul său model de clasă medie, Giulia. Italienii au dezvăluit doar specificațiile variantei de top, care dezvoltă 510 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo prezintă un nou teaser al lui Giulia, viitorul rival al lui BMW Seria 3

Italienii de la Alfa Romeo au prezentat o nouă imagine teaser a viitorului lor model de clasă medie, al cărui nume ar trebui să fie Giulia. Lansarea oficială are loc peste două zile.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Alfa Fest, întrunirea anuală a pasionaților mărcii italiene, a adunat 100 de mașini pe Transfăgărșan

Fanii Alfa Romeo din România au organizat în weekend cea de-a zecea întrunire națională. Peste 100 de mașini au participat la Alfa Fest 2015, derulat la Sibiu.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo va introduce denumirea Veloce pentru actualele modele de performanță

Italienii de la Alfa Romeo pregătesc o schimbare în gamă pentru variantele Quadrifoglio Verde ale modelelor lor. Acestea ar putea primi denumirea Veloce, în timp ce QV va fi rezervată pentru versiuni și mai performante.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Aprilie 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne confirmă viitorul Alfa Romeo: motoare fabricate în Italia şi un V6 derivat din portofoliul Ferrari

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunţat reutilarea fabricii Termoli din Italia pentru producţia a 200.000 de motoare Alfa Romeo pe an.
Vineri, 27 Martie 2015 | Industrie

Alfa Romeo îşi va modifica sigla odată cu lansarea lui Giulia

Alfa Romeo va folosi o variantă stilizată a siglei sale odată cu lansarea noii game, titrează italienii de la Motori.it.
Duminica, 22 Martie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia sosește în luna iunie și va folosi platforma modelului Maserati Ghibli

Alfa Romeo își va începe campania de relansarea mărcii în luna iunie când va lansa mult așteptatul model Giulia cu care va concura modele ca BMW Seria 3 sau Mercedes-Benz C-Klasse.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Alfa Romeo 4C Spider îşi face luna viitoare debutul european în varianta de serie

Alfa Romeo va aduce la Salonul Auto de la Geneva varianta de serie a lui 4C Spider. Modelul a avut debutul mondial la Detroit, în luna ianuarie, iar acum a venit rândul europenilor să-l vadă pe viu.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Alfa Romeo MiTo Racer: ediţie specială inspirată de succesul în motorsport

Alfa Romeo va completa lista premierelor sale de la Geneva cu o ediţie specială a modelului MiTo. Ea se va numi Racer, va adopta elemente estetice sportive, însă nu va beneficia de resurse suplimentare sub capotă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru