Hyundai Elantra

Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Imagini oficiale cu viitorul Hyundai Elantra N: noul model de performanță ar urma să debuteze până la finalul anului

Hyundai a publicat două imagini cu viitorul Elantra N. Versiunea prezentată de asiatici este cea pentru piața din SUA și a fost acoperită complet cu camuflaj. Conform rapoartelor, modelul de performanță va fi prezentat până la finalul anului.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Gama de performanță Hyundai se mărește: producătorul asiatic a publicat primul teaser video cu viitorul Elantra N

Hyundai a publicat primul teaser video cu viitorul Elantra N. Conform primelor informații, modelul de performanță ar urma să fie prezentat până la finalul anului curent. Cel mai probabil, Hyundai pregătește același motor de 2.0 litri turbo disponibil în prezent și pe i30 N facelift.
Joi, 13 August 2020 | Modele noi

Informații noi despre Hyundai Elantra N-Line: sedanul are un motor turbo de 1.6 litri și 203 cai putere

Hyundai a anunțat că sedanul Elantra N-Line este echipat cu un motor turbo de 1.6 litri și 203 cai putere. Pentru moment, modelul nu va fi comercializat pe piața europeană.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Hyundai Elantra N Line: design mai agresiv pentru sedanul constructorului asiatic

Hyundai a publicat primele imagini prelucrate digital cu noua versiune Elantra N Line. Pentru moment, oficialii constructorului asiatic nu oferă detalii cu privire la o versiune dedicată publicului european.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Primele imagini oficiale ale noii generații Hyundai Elantra

Hyundai Elantra, berlina compactă a mărcii din Coreea de Sud, a primit cea de-a șasea generație. Modelul marchează o schimbare semnificativă de design față de generația precedentă.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai Elantra: prima imagine cu interiorul sedanului coreean

Hyundai a dezvăluit o nouă imagine a viitorului Elantra. De această dată este vorba despre o fotografie cu interiorul noii generații a sedanului compact.
Joi, 20 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Primele schițe oficiale ale noii generații Hyundai Elantra

Hyundai a publicat primele schițe ale viitoarei generații Elantra, așteptată să își facă apariția în această toamnă. Schițele anticipează noua filosofie de design a modelului sud-coreean.
Vineri, 22 August 2014 | Autoipoteze

Hyundai pregăteşte propriul hibrid compact, menit să rivalizeze cu Prius

Hyundai lucrează la un hibrid compact care să atace segmentul lui Toyota Prius. Coreenii au deja mai multe versiuni de caroserie ale modelului lor hibrid, titrează englezii de la Autocar.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Intern

Poliţia Rutieră Ilfov va folosi un Hyundai Elantra facelift

Colina Motors, dealer Hyundai, a oferit Poliţiei Rutiere Ilfov un automobil Hyundai Elantra facelift. Acesta va fi folosit de către poliţiştii din Ilfov timp de cinci luni.
Marti, 06 Mai 2014 | Intern

Preţuri Hyundai Elantra facelift în România: berlina pleacă de la 17.670 euro

Importatorul Hyundai în România a anunţat preţul de pornire al lui Elantra facelift pe piaţa internă. Berlina compactă are un preţ de listă de 17.674 euro cu TVA inclus, dar este oferită la un preţ promoţional de 14.450 euro cu TVA inclus.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (13)

Automarket vă oferă la acest sfârşit de săptămână o selecţie a celor mai importante ştiri din tuning. Avem pentru voi un Range Rover decapotabil şi un Hyundai Elantra mai agresiv ca niciodată.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Intern

Poliţia Ilfov a primit un Hyundai Elantra

Dealerul Hyundai DAB Auto Serv a încheiat un parteneriat pe o perioadă de şase luni cu Poliţia Ilfov în urma căruia un automobil Hyundai Elantra va fi folosit pentru patrulare pe DN1.
Joi, 31 Mai 2012 | Modele noi

Hyundai Elantra Coupe a debutat pe piaţa din Asia

Oficialii Hyundai au anunţat debutul lui Elantra Coupe pe piaţa din Asia. Iniţial, modelul era comercializat doar pe piaţa din SUA. Există posibilitatea ca Hyundai să ofere Elantra Coupe şi în Europa.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Premii auto

Hyundai Elantra a fost aleasă Maşina Anului 2012 în America de Nord

După premiul AutoBest 2012, Hyundai Elantra se mândreşte cu o nouă distincţie - Maşina Anului 2012 în America de Nord. Categoria "Truck of The Year" a fost câştigată de Range Rover Evoque.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Industrie

TOP 12 Cele mai vândute mașini din lume în 2011

Un model Toyota, unul Hyundai și unul al unei mărci obscure din China domină topul celor mai vândute mașini ale anului 2011 în lume.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Premii auto

Hyundai Elantra a primit premiul AutoBest 2012

Hyundai Elantra i-a depăşit pe Chevrolet Aveo şi Ford Focus în ediţia 2012 a concursului AutoBest. Chevrolet Europe a primit distincţia CompanyBest 2011.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Hyundai i30 la a doua generaţie

Coreenii de la Hyundai au adus la Frankfurt a doua generaţie a modelului de clasă compactă i30. Alături de el, standul Hyundai a mai gazduit modelele Elantra şi i40 sedan.
Joi, 21 Iulie 2011 | Intern

Hyundai Elantra, în România de la 14.450 de euro cu TVA inclus

Cea de-a cincea generaţie a lui Elantra a debutat pe piaţa din România. Modelul porneşte de la 14.450 de euro cu TVA inclus şi este oferit doar în compania unei motorizări 1.6 MPi de 132 CP.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai Elantra, Hyundai Sonata, Hyundai Accent, verde, Blue Drive
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru