J.D. Power

Sambata, 09 Octombrie 2021 | Tehnologie

STUDIU: Noile tehnologii oferite de automobile nu sunt folosite de clienți

Un studiu realizat de compania J.D Power arată că foarte multe dintre noile tehnologii instalate pe automobile nu sunt folosite de clienți. Camera video care înlocuiește oglinda retrovizoare clasică este cea mai folosită tehnologie de către proprietarii de mașini noi.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Industrie

STUDIU: Conectarea telefonului la mașină, principala problemă de care se plâng clienții

Un studiu efectuat în Statele Unite a scos la iveală conectarea telefonului la mașină ca fiind cea mai mare problemă întâmpinată de proprietarii de autovehicule noi.
Joi, 20 August 2020 | Tehnologie

Studiu JD Power: Volvo este constructorul care adoptă cele mai multe tehnologii pe noile modele

Volvo este perceput de clienți drept constructorul cu cea mai mare rată de adopție a noilor tehnologii disponibile pentru mașini, potrivit unui studiu realizat de compania americană JD Power.
Joi, 25 Iunie 2020 | General

Tesla se află pe ultima poziție a clasamentului întocmit de JD Power în SUA privind calitatea automobilelor: Dodge și Kia își împart primul loc

JD Power a finalizat în SUA un nou studiu cu privire la calitatea mașinilor. Dodge și Kia împart prima poziție a topului, în timp ce Tesla ocupă ultima treaptă a clasamentului. Acesta a fost primul an în care constructorul american a fost inclus în studiul privind calitatea mașinilor.
Joi, 20 Iulie 2017 | Industrie

JD Power prezintă topul fiabilității mașinilor în Germania: Kia și Hyundai bat mărcile japoneze, Opel e cea mai fiabilă marcă germană

JD Power a publicat rezultatele clasamentului de fiabalitate în care ia în considerare mașinile produse în ultimii 3 ani. Surprizele nu lipsesc: Kia e prima în top, Hyundai pe doi, Toyota pe trei, iar Dacia e la mijlocul clasamentului.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | Industrie

Studiu de fiabilitate în Marea Britanie: Skoda, Kia şi Suzuki în frunte; Dacia, Audi şi BMW dezamăgesc

Cel mai recent studiu de fiabilitate desfăşurat de JD Power în marea Britanie arată că mărcile asiatice sunt cele care suferă cele mai puţine probleme după trei ani de utilizare. Clasamentul este condus, totuşi, de un brand european: Skoda.
Miercuri, 26 August 2015 | Tehnologie

Studiu JD Power: şoferii apelează rar sau deloc la tehnologiile noi de pe maşinile lor

Un nou studiu realizat de JD Power arată că producătorii de automobile investesc miliarde de euro în noi tehnologii care ajung să nu fie folosite niciodate de clienții mașinilor echipate cu acestea.
Luni, 27 Aprilie 2015 | General

Studiu: Clienţii de maşini noi optează pentru monitorizarea unghiului mort şi vedere pe timp de noapte

Un studiu desfăşurat recent în Statele Unite a arătat că cei care îşi cumpără o maşină nouă preferă sisteme de siguranţă activă şi nu elemente de conectivitate.
Joi, 14 August 2014 | Tehnologie

JD Power: "Niciun constructor auto nu a reuşit să dezvolte un sistem de recunoaştere vocală care să funcţioneze"

În era tehnologiei, sistemele de comandă vocală pe care producătorii auto le pun la dispoziţia clienţilor sunt deficitare şi generează frustrări reale în rândul posesorilor de maşini. JD Power îşi propune să rezolve problema.
Joi, 25 Iulie 2013 | General

JD Power: Porsche, Audi şi BMW sunt cele mai dorite mărci în SUA

Ediţia 18 a studiului APEAL derulat de JD Power arată că Porsche este, pentru a noua oară la rând, cea mai dorită marcă din SUA, iar Grupul Volkswagen punctează la capitolul "cele mai multe modele dezirabile".
Vineri, 24 Mai 2013 | General

JD Power 2013: Jaguar este pe primul loc la satisfacţia clienţilor în Regatul Unit

Jaguar este marca cu cel mai mare punctaj în materie de satisfacţie a clienţilor în Regatul Unit, arată studiul realizat de JD Power şi What Car?.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Siguranta

Studiu JD Power: Anvelopele run-flat sunt înlocuite mai des decât anvelopele convenţionale

Un studiu derulat de JD Power and Associates în SUA a relevat faptul că anvelopele run-flat cumpărate în 2011 sau 2012 în echiparea de fabrică au necesitat înlocuirea în mai multe cazuri decât pneurile convenţionale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power: Lexus este cel mai apreciat brand după cumpărare în SUA

”Studiul iniţial al calităţii” publicat şi anul acesta de JD Power în SUA arată că proprietarii modelelor Lexus, Jaguar şi Porsche sunt cei mai mulţumiţi de maşinile lor în primele 90 de zile de la cumpărare.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Feature

FEATURE: J.D. Power - povestea din spatele celei mai cunoscute companii de cercetare din lumea auto

J.D. Power. Auzim mereu acest nume atunci când companiile auto se laudă cu rezultate bune în industria auto. Automarket vă prezintă povestea J.D. Power şi motivul pentru care această denumire este importantă în lumea maşinilor.
Joi, 07 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power Germania: Mercedes-Benz bate Toyota şi Mitsubishi

Studiul JD Power desfăşurat în Germania în acest an a scos la iveală faptul că Mercedes-Benz este în topul satisfacţiei clienţilor. Marca germană este urmat de Toyota şi Mitsubishi.
Joi, 31 Mai 2012 | General

JD POWER Marea Britanie: Jaguar este cea mai apreciată marcă, Kia Sportage câştigă la modele

Jaguar şi Kia Sportage sunt marii câştigători ai clasamentului JD Power 2012 în Marea Britanie. Acesta a vizat 18.000 de şoferi din Regatul Unit şi vizează patru criterii cheie ale evaluării automobilelor.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | General

STUDIU: Hyundai este brandul cu cei mai fideli clienţi

JD Power a întocmit o analiză a brandurilor care reuşesc să îşi fidelizeze cel mai bine clienţii. În top se află Hyundai, urmat de Ford, Honda, BMW şi Kia.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Premii auto

Studiul satisfacţiei clienţilor din Germania: Volvo câştigă acasă la nemţi

Volvo este brandul cu cei mai mulţumiţi clienţi din Germania. În 2011, marca suedeză a bătut Mercedes şi Mazda. Dacia e pe zece, în faţa unor nume mari ale industriei.
Marti, 31 Mai 2011 | Tehnologie

Diagnoza la distanţă, cea mai dorită tehnologie a viitorului

Un studiu al JD Power a relevat faptul că tehnologia cea mai dorită de consumatorii din Statele Unite ale Americii este diagnoza la distanţă. Pe locul doi se află sistemele audio de calitate.
Vineri, 27 Mai 2011 | Industrie

Lexus, liderul satisfacţiei în Marea Britanie pentru al 11-lea an consecutiv

Lexus IS este cea mai satisfăcătoare maşină nouă oferită în Marea Britanie, anunţă clasamentul JD Power 2011. Modelul RX al aceluiaşi constructor a obţinut cea de-a treia poziţie în clasamentul general.

Tag-uri similare

Toyota, Hyundai, vanzari, Jaguar, Lexus, Germania, Marea Britanie, SUA, Franta, Italia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru