Lamborghini hibrid

Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Șeful Lamborghini confirmă: succesorul lui Huracan va avea motor hibrid plug-in

Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, a confirmat oficial că succesorul lui Huracan va avea un motor hibrid plug-in. Noul model urmează să fie lansat oficial la finele lui 2024.
Luni, 04 Iulie 2022 | Industrie

Lamborghini investește 1.8 miliarde de euro în modele electrificate

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a anunțat că firma italiană va investi aproximativ 1.8 miliarde de euro în dezvoltarea viitoarelor modele electrificate, cu motoare hibride. Succesorii modelelor Huracan, Aventador și Urus vor fi toate modele hibride.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Industrie

Șeful Lamborghini: 2022 este ultimul an în care vom comercializa numai mașini cu motoare termice

CEO-ul Lamborghini, Stephan Winkelmann, a anunțat că acest an va fi ultimul în care vor comercializa numai modele cu motoare termice. În 2023, Lamborghini va lansa un model hibrid.
Luni, 26 Iulie 2021 | Industrie

Lamborghini va lansa un nou model echipat cu propulsor V12 hibrid

Într-un interviu recent, șeful Lamborghini a vorbit despre planurile de viitor ale producătorului din Sant'Agata Bolognese. În viitorul nu foarte îndepărtat, italienii urmează să lanseze un model nou cu motor V12 hibrid.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Industrie

Planurile de electrificare Lamborghini: primul hibrid de serie în 2023 și primul model electric după 2025

Constructorul italian de automobile și-a anunțat planurile de viitor. Cu acest prilej, Lamborghini a confirmat că va lansa primul model electric al mărcii după 2025.
Vineri, 19 Martie 2021 | Industrie

Lamborghini va lansa două modele noi în 2021: ambele vor avea motoare V12

Lamborghini a anunțat lansarea a două modele noi în acest an. Italienii subliniază că ambele vehicule vor fi hibride și se vor baza pe motoare V12.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Lamborghini Aventador ar putea primi un sistem de propulsie plug-in hybrid: supercar-ul italienilor va miza în continuare pe motorul V12

Lamborghini va lansa un înlocuitor pentru actualul Aventador în 2024, spun voci apropiate companiei italieni. Conform declarațiilor lui Maurizio Reggiani, șeful departamentului tehnic, motorul V12 trebuie să rămână în oferta Lamborghini, iar un sistem plug-in hybrid devine alegerea potrivită.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de până acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP și sub 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V și cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 19 Februarie 2019 | Modele noi

Lamborghini pregătește versiunea de serie pentru conceptul Terzo Millenio: noul model este așteptat în septembrie la Frankfurt

Lamborghini se pregătește să lanseze versiunea de serie a conceptului Terzo Millenio. Potrivit unor informații neoficiale, noul model este așteptat să debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie și va avea o producție limitată la 63 de exemplare.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Primul hibrid Lamborghini debutează în 2019: SUV-ul Urus deschide balul

Primul hibrid Lamborghini va fi lansat în 2019, iar SUV-ul Urus este modelul care deschide "balul". Cel mai probabil, italienii vor miza pe sistemul plug-in hybrid oferit de Porsche. Acesta produce 680 de cai putere și 850 Nm.
Miercuri, 28 Decembrie 2016 | Modele noi

Detalii oficiale: Lamborghini Urus va fi singurul hibrid din gama italienilor și cel mai sportiv SUV din lume

Lamborghini a confirmat oficial debutul unei motorizări hibride în gama sa. Ea este în lucru și ar urma să echipeze SUV-ul Urus.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Lamborghini Asterion Concept, primul hibrid din istoria italienilor, consumă doar 3.5 litri/100 de km

Lamborghini a dezvăluit oficial noul concept Asterion. Este primul promotor al unei tehnologii de propulsie hibridă din istoria Lamborghini şi promite 50 de kilometri doar în mod electric, deşi are 910 cai putere.

Tag-uri similare

Lamborghini, Lamborghini Urus, lamborghini hibrid, lamborghini urus hibrid, lamborghini asterion, lamborghini asterion concept, lamborghini motor turbo, lamborghini urus motor turbo, primul lamborghini hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru