Motorsport::winner

Duminica, 15 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg, victorie fără glorie la Interlagos. Hamilton și Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obținut o victorie ușoară în Brazilia după ce a rezistat atacului de la start al lui Lewis Hamilton, care nu a fost capabil să inițieze o luptă echilibrată în restul cursei. Sebastian Vettel a încercat o strategie diferită, însă s-a mulțumit cu locul trei.
Duminica, 01 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg a câștigat în Mexic după o secetă de patru luni! Dublu abandon pentru Ferrari

Nico Rosberg a obținut victoria în Marele Premiu al Mexicului în fața coechipierului său Lewis Hamilton, în timp ce Valtteri Bottas a profitat de o pană a lui Sebastian Vettel și de un Safety Car pentru a obține ultimul loc pe podium pentru Williams.
Duminica, 25 Octombrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa de la Austin şi a devenit triplu campion mondial!

Lewis Hamilton a obţinut victoria la Austin într-una dintre cele mai spectaculoase curse ale sezonului şi a devenit matematic campion mondial cu trei etape înainte de finalul sezonului, în timp ce Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat podiumul.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Rusia! Rosberg a abandonat, podium pentru Vettel şi Perez

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Rusiei după ce a profitat de abandonul suferit de Nico Rosberg din motive tehnice, în timp ce Sergio Perez a obţinut primul podium din acest sezon.
Duminica, 27 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Suzuka! Rosberg şi Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Japonia după ce l-a depăşit la start pe Nico Rosberg, care a reuşit să revină pe locul doi în faţa lui Sebastian Vettel după ce iniţial retrogradase pe locul patru.
Duminica, 20 Septembrie 2015 | F1 TOP

Vettel a câştigat cursa din Singapore. Hamilton a abandonat

Sebastian Vettel a obţinut victoria în cursa din Singapore în faţa lui Daniel Ricciardo şi a coechipierului său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton a abandonat din motive tehnice în timp ce concura pe locul patru.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Duminica, 06 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Monza în faţa lui Vettel. Raikkonen a ratat startul, Rosberg a abandonat!

Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Italiei în faţa lui Sebastian Vettel, în timp ce Kimi Raikkonen a ratat startul de pe locul doi şi a terminat pe şase. Nico Rosberg a pierdut ultimul loc pe podium cu două tururi înainte de final din cauza unei defecţiuni tehnice la motor.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Duminica, 23 August 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Belgiei. Podium nesperat pentru Grosjean

Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă în cursa de la Spa-Francorchamps, în timp ce Nico Rosberg a terminat pe doi după ce a recuperat terenul pierdut la start. Sebastian Vettel a ratat prezenţa pe podium după o pană suferită în penultimul tur în urma căreia locul trei i-a revenit lui Romain Grosjean.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Duminica, 26 Iulie 2015 | F1 TOP

Vettel a câştigat cursa de la Hungaroring! Kvyat, primul podium din carieră pentru Red Bull

Sebastian Vettel a obţinut o victorie spectaculoasă în Ungaria după ce l-a depăşit la start pe Lewis Hamilton, care alături de coechipierul său Nico Rosberg a avut o cursă dezastruoasă. Red Bull a obţinut prima clasare pe podium în acest sezon prin Daniil Kvyat, aflat la prima performanţă de acest gen din carieră, şi Daniel Ricciardo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Iulie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei. Simone Tempestini a obţinut prima victorie în Junior WRC

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Poloniei în ciuda dezavantajului de a pleca primul pe traseu, în timp ce Simone Tempestini şi-a adjudecat primul succes în Junior WRC.
Duminica, 05 Iulie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Silverstone!

Lewis Hamilton a obţinut victoria pe circuitul de la Silverstone în ciuda faptului că a fost depăşit la start de Felipe Massa şi a ploii care a afectat ultima parte a cursei. Nico Rosberg a ocupat locul doi, iar Sebastian Vettel a profitat de ploaie pentru a urca pe podium.
Duminica, 21 Iunie 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat Marele Premiu al Austriei în faţa lui Hamilton şi Massa

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Austriei după ce l-a depăşit în primul viraj pe Lewis Hamilton, în timp ce Felipe Massa şi-a trecut în cont ultimul loc pe podium după ce a profitat de o eroare comisă de Ferrari la prima oprire la boxe a lui Sebastian Vettel.
Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.
Duminica, 07 Iunie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Montreal în faţa lui Rosberg. Raikkonen a ratat podiumul în favoarea lui Bottas

Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Canadei în detrimentul coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Valtteri Bottas a ocupat ultimul loc al podiumului după o eroare de pilotaj comisă de Kimi Raikkonen.
Luni, 25 Mai 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Portugalei. Marco Tempestini, triumf la clasa Production Cup

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Portugaliei după ce a făcut faţă presiunii exercitate de Kris Meeke şi, în ultima zi, de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier. Marco Tempestini a tiumfat la categoria Production Cup din cadrul clasei WRC 2.
Duminica, 24 Mai 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat la Monaco după o eroare de strategie pentru Hamilton! Primele puncte pentru McLaren

Nico Rosberg a obţinut o victorie nesperată la Monaco după ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie greşită la unica intrare a Safety Car-ului pe circuit, în urma căreia a terminat pe locul trei în spatele lui Sebastian Vettel. McLaren a obţinut primele puncte ale sezonului prin Jenson Button, care a terminat pe locul opt.
Duminica, 10 Mai 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de la Barcelona! Hamilton şi Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obţinut în Marele Premiu al Spaniei prima victorie din acest sezon, în timp ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie cu trei opriri la boxe pentru a-l învinge pe Sebastian Vettel în lupta pentru locul doi.

Tag-uri similare

Hyundai, motorsport::winner, Hyundai HND-9, HND-9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru