SUV Jaguar

Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Jaguar F-Pace: gamă simplificată, dotări noi și autonomie mai mare pentru versiunea electrificată

Jaguar a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de performanță F-Pace. Printre îmbunătățirile aduse se numără o gamă simplificată a modelului, dotări noi și o autonomie mai mare pentru versiunea electrificată P400e.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Modele noi

Jaguar intră în priză: va lansa 3 SUV-uri electrice de performanță în 2025

Jaguar se pregătește să lanseze 3 SUV-uri electrice de performanță noi în viitorul apropiat. Acestea vor fi bazate pe o platformă nouă și vor concura cu SUV-urile celor de la Bentley. Cele 3 SUV-uri noi vor fi lansate în 2025.
Luni, 06 Iunie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Jaguar F-Pace SVR Edition 1988: culori speciale exclusive și producție limitată la 394 de exemplare

Jaguar a dezvăluit o ediție specială pentru SUV-ul F-Pace SVR, numită Edition 1988. Mașina aduce un omagiu victoriei obținute în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1988 și este vopsită într-o culoare mov specială, cu accente aurii. Mașina va fi produsă în doar 394 de exemplare.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat F-Pace SVR facelift: 550 de cai putere și 0-100 km/h în 4 secunde

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Pace SVR facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri care dezvoltă 550 CP și 700 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 287 km/h.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat E-Pace facelift: mici modificări la nivel estetic, un nou ecran central curbat cu diagonala de 11.4 inch și variantă plug-in hybrid

Jaguar a pregătit o serie de noutăți pentru E-Pace. SUV-ul producătorului britanic dispune de mici îmbunătățiri exterioare, de noutăți la nivelul interiorului și de o gamă de motorizări cu versiuni mild-hybrid. Varianta de top are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 309 cai putere și autonomie electrică de până la 55 de kilometri.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Intern

Prețuri pentru piața din România: noul SUV Jaguar E-Pace pleacă de la 30.900 de euro

Jaguar a publicat lista de prețuri pentru noul E-Pace. Pe piața din România, noul SUV britanic pleacă de la 30.940 de euro pentru versiunea echipată cu motorul diesel de 150 de cai și cutie manuală cu 6 trepte.
Vineri, 14 Iulie 2017 | Modele noi

Jaguar nu pierde timpul: al doilea SUV al englezilor se numește E-Pace și se duelează cu BMW X1 și Mercedes GLA

Jaguar a dezvăluit oficial noul E-Pace, al doilea SUV din gamă, poziționat sub F-Pace. Modelul se va bate cu BMW X1, Audi Q3 și Mercedes GLA.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Jaguar F-Pace: prima imagine oficială a variantei de serie a SUV-ului britanic

Englezii de la Jaguar au publicat prima imagine oficială a variantei de serie a lui F-Pace fără niciun fel de camuflaj. Primul SUV din istoria mărcii britanice debutează la jumătatea lunii septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

Un prototip al SUV-ului Jaguar F-Pace va debuta ca mașină de asistență la Turul Franței

Jaguar a anunțat că prototipul SUV-ului F-Pace va fi folosit ca mașină de asistență la Turul Franței. Primul crossover din istoria Jaguar va ajuta, cum era și normal, o echipă britanică.
Luni, 06 Aprilie 2015 | Modele noi

Jaguar F-Pace, primul SUV al britanicilor, se va lansa în luna septembrie

Oficialii Jaguar au anunţat că în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, vom avea ocazia de a vedea primul SUV din istoria mărcii, botezat F-Pace.
Marti, 13 August 2013 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un SUV în 2016

Jaguar ar putea lansa primul său SUV în 2016. Modelul s-ar lupta în segmentul în care va activa Porsche Macan, susţin englezii de la Autocar.
Luni, 04 Februarie 2013 | Modele noi

Jaguar: "Crossoverele şi SUV-urile nu sunt o prioritate pentru noi"

Englezii de la Jaguar spun că nu sunt interesaţi de producţia unui SUV sau a unui crossover, contrar unor zvonuri apărute săptămâna trecută.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un SUV în 2015

Potrivit unor surse, britanicii de la Jaguar lucrează la un SUV, care ar trebui să debuteze pe piaţă în termen de patru ani şi va lupta pe segmentul lui BMW X5.
Sambata, 11 Decembrie 2010 | General

Jaguar ar putea da naştere unui SUV

Constructorul Jaguar doreşte crearea unui SUV pentru a atrage mai mulţi clienţi din rândul femeilor şi al tinerilor.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar XF, Jaguar XK, SUV Jaguar, model nou Jaguar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru