Jaguar ar putea da naştere unui SUV

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 11.12.2010
Constructorul Jaguar doreşte crearea unui SUV pentru a atrage mai mulţi clienţi din rândul femeilor şi al tinerilor.

Constructorul britanic Jaguar se gândeşte la o nouă strategie pentru a-şi creşte vânzările prin abordarea unui nou public ţintă. Vorbim despre crearea unui SUV care să poarte sigla britanicilor prin intermediul căruia aceştia vor să atragă atenţia tinerilor şi femeilor. Ralf Speth, directorul executiv al britanicilor, a declarat că Jaguar Land Rover nu se va înscrie în cursa pentru atingerea unui volum global şi preferă să rămână un brand de nişă.

În acelaşi timp, Adrian Hallmark, director global de brand, a confirmat faptul că Jaguar trebuie să îşi extindă gama de modele, iar un SUV pare să fie alegerea potrivită. "Trebuie să atragem mai multe femei şi mai mulţi tineri de partea noastră. Ştim că femeile nu sunt foarte încântate la vederea limuzinelor cu dimensiuni mari , ele admirând mai mult maşinile în care poziţia la volan este ridicată", a declarat Adrian Hallmark.

Planurile de viitor ale celor de la Jaguar nu se opresc însă aici.

În următorii ani, britanicii vor să dea naştere unui model care să fie plasat sub actualul XK, iar în 2012 vom putea vedea un facelift al lui XF. De asemenea, oficialii Jaguar au declarat că, în prezent, lucrează la o versiune break a lui XF care să rivalizeze cu Audi A6 Avant şi BMW Seria 5 Touring.

Via | WhatCar

Comentarii (6)

  • in 2 ani or sa apara suv-uri Maserati si Ferrari daca o tin astia asa si peste 5 ani toti producatorii or sa faca numai camionete ca la americani!
    10 2
  • pai astia au Land Rover...ce dracu mai vor...
    8 4
  • Jaguar
    Jaguar e una din marcile care merita sa aiba in portofoliu un SUV, lucru cu care nu pot fi de acord in cazul unor marci ca Alfa Romeo sau Maserati, pur si simplu nu se leaga
    5 8
  • pai si cum ramane cu Land Rover?! nu se vor canibaliza? poate un crossover era mai potrivit! sau poate SUV-uri Jaguar si masini dedicate de teren pt Land Rover? problema e ca acum la moda sunt SUV-urile mai ceva decat in Romania manelele...
    3 2
  • Victor
    Nuuuuuuuuuuuuuu.................
    3 1
  • @andrey11
    nu ti se pare normal la Alfa Romeo si Maserati,dar la BMW si Porsche cu ti se pare,e normal?
    ps:ce cod de siguranta mi-a dat calculatorul la acest comentariu:BOC5 :-)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru