Vanzari second hand

Joi, 02 Noiembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: românii vor putea cumpăra o singură mașină second-hand într-o perioadă de 2 ani

Un proiect de lege prevede că un român va putea cumpăra o singură mașină second-hand într-un interval de 2 ani, în timp ce mașinile second-hand din import vor putea fi comercializate în țară numai de persoane juridice.
Luni, 17 Iulie 2017 | Intern

Înmatriculările second-hand au crescut cu 86%: românii au adus 235.000 de unități în primele 6 luni ale anului

Românii au înmatriculat 235.000 de unități second-hand în prima jumătate a anului, cu 86% mai multe decât anul trecut. Volkswagen rămâne marca preferată cu peste 66.000 de unități.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Intern

Efectul Rabla continuă: înmatriculările de maşini noi au crescut cu 20% în noiembrie

Înmatriculările de maşini noi au crescut cu 20% în luna noiembrie, propulsate şi de programul Rabla, în timp ce avansul maşinilor second-hand a fost de peste 12%.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Intern

Creşteri masive la înmatriculările de maşini second-hand: aproape 20% în primele 3 luni

Apetitul românilor pentru maşinile la mâna a doua este în continuă creştere. În primele trei luni au fost înmatriculate aproape 65.000 de maşini SH, cu 18.5% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.
Duminica, 13 Martie 2016 | Intern

Ne plac rulatele: înmatriculările de maşini second-hand au crescut cu 11%. O treime dintre maşinile României au peste 12 ani

Românii continuă să înmatriculeze maşini rulate,astfel că numărul acestora a crescut cu 11% în primele două luni ale anului. În prezent, o treime din parcul auto national este format din maşini cu o vechime de peste 12 ani.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Intern

Înmatriculările de maşini second-hand au crescut cu 13%. Volkswagen are peste un sfert din piaţă

România a înregistrat în primele 10 luni ale anului o creştere de aproape 13% a înmatriculărilor de maşini second-hand comparativ cu perioada similară din 2014, iar Volkswagen deţine peste un sfert din această piaţă.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Dacia solicită mai multe tichete Rabla şi creşterea perioadei de rambursare pentru Prima Maşină

Dacia consideră că autorităţile trebuie să ofere mai multe tichete în cadrul programului Rabla şi să crească la 7 ani perioada de rambursare a creditelor obţinute prin Prima Maşină pentru impulsionarea vânzărilor autovehiculelor noi în detrimentul celor second-hand.
Joi, 05 Aprilie 2012 | General

CE: Vrem proceduri de reînmatriculare cât mai simple în Europa

Comisia Europeană vrea să simplifice procedurile necesare înmatriculării unui vehicul într-o ţară a Uniunii Europene. În medie, un cetăţean are nevoie de cinci săptămâni şi 400 de euro pentru a înmatricula un automobil, arată datele CE.
Vineri, 06 Mai 2011 | Industrie

Rolls-Royce va comercializa şi automobile second-hand

Englezii de la Rolls-Royce vor comercializa prin reţeaua proprie automobile second-hand certificate, care vor fi vândute cu garanţie de până la 24 de luni.

Tag-uri similare

Rolls-Royce, modele noi Rolls-Royce, second-hand, vanzari Rolls-Royce, masini SH, garantie, automobile second-hand, vanzari second hand, masini second-hand certificate, Rolls-Royce second-hand
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru