Teaser foto cu viitorul Toyota Supra: modelul constructorului japonez debutează în ianuarie 2019

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 31.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Toyota Supra va fi prezentată oficial în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Debutul comercial este programat pentru prima jumătate a anului viitor.

Pregătirile pentru lansarea noului Toyota Supra au intrat în linie dreaptă. Constructorul japonez a publicat o imagine teaser și un comunicat prin care anunță că noul Supra va fi prezentat oficial în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Conform reprezentaților Toyota, debutul comercial este programat pentru prima jumătate a anului viitor, listele de precomenzi fiind deja deschise pe anumite piețe.

Până acum știm că noua generație Toyota Supra va avea o masă totală de 1.496 de kilograme, cu 14 kilograme mai puțin comparativ cu vechea versiune. Japonezii vor oferi mai multe motorizări, vârful de gamă urmând să fie un propulsor cu șase cilindri în linie "împrumutat" din oferta BMW. În cazul noului Z4, model dezvoltat de nemți împreună cu Toyota, motorul de 3.0 litri benzină dezvoltă 340 de cai putere și 500 Nm.

Din punct de vedere estetic, lucrurile sunt destul de simple. Noul Supra va prelua mare parte din liniile pe care anul acesta le-am admirat pe conceptul GR Supra Racing.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru