Feedback

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3: modelul va fi prezentat în 2019

Publicat Duminica, 08.07.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3: modelul va fi prezentat în 2019 - Poza 1
Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi prezentat în 2019 și va beneficia de sisteme autonome de nivel 3.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz pregătește o nouă generație Clasa S, iar conform primelor informații, modelul va fi prezentat la finalul lui 2019, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020.

Un prototip a fost surprins în timpul testelor, iar voci apropiate companiei spun că vom vedea îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și în dreptul tehnologiilor.

Astfel, viitorul Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3 capabile să analizeze scenarii de trafic mult mai complexe fără ajutor din partea șoferului.

"Obiectivul nostru pentru următorii 3 ani este să avem prima aplicație pe piață pentru tehnologia nivelului 4 sau 5 de autonomie. Înainte de asta, în 2020, intenționăm să avem prima noastră mașină cu nivelul 3 de autonomie, în care anumite experiențe ale condusului să fie autonome", a declarat Ola Kallenius, directorul de cercetare și dezvoltare al Mercedes, la începutul anului.

În același timp, viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va primi sistemul de infotainment MBUX, tehnologie care a debutat pe noul Clasa A, dar și o tehnologie capabilă să recunoască gesturile.

Via | Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru