Alonso şi Massa se contrează pe tema pneurilor

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.05.2010
Fernando Alonso susţine că Ferrari a luat cea mai bună decizie în privinţa pneurilor, deşi Felipe Massa este nemulţumit de comportamentul acestora.

Felipe Massa şi-a exprimat în această săptămână nemulţumirea faţă de comportamentul pneurilor în ultimele curse, solicitând o analiză din partea celor de la Ferrari pe această temă.

Brazilianul admite că rezultatele slabe înregistrate comparativ cu coechipierul său Fernando Alonso au drept cauză şi problemele cu încălzirea pneurilor noi.

"Dupa ce am făcut ultimele patru curse cu aceleaşi pneuri (n.r - soft şi medium) am început să mă chinui. Nu puteam folosi pneurile pe care le doream, mai ales atunci când erau noi. Aşa că trebuie să înţelegem asta. Nu este vorba că termin un tur şi sunt mai lent. Sunt complet în afară formei în care ar trebui să fiu şi trebuie să înţelegem care este problema”, a declarat Massa.

Cu toate acestea, Alonso a dezvăluit la Monaco că este foarte mulţumit de modul în care Ferrari a gestionat pneurile în acest sezon, întrucât gradul de deteriorare pe monopostul său nu a fost foarte ridicat.

Pe de altă parte, spaniolul a admis că trebuie să analizeze împreună cu Massa problemele pe care le întâmpină coechipierul său.

”Avem mare grijă de pneurile noastre pe monopostul nostru, ceea ce este bine pentru curse. Dificultatea este încălzirea acestora în primul tur şi probabil că suferim puţin în această privinţă. Dar sunt unele curse în care degradarea pneurilor în cursă este mare şi în aceste circumstanţe avem un oarecare avantaj, pentru că monopostul nostru tratează pneurile foarte bine. Sunt foarte mulţumit de modul în care monopostul lucrează cu pneurile. Ştim că în unele weekenduri va fi un pic mai dificil, dar lucrez îndeaproape cu Massa pentru a încerca ce trebuie să facem în anumite weekenduri”, a precizat dublul campion mondial.

Via | Autosport | Autosport

Comentarii (8)

  • comment la fotografie :)
    Alonso: " bai Felipo, daca nici cu asta imbracata in rosu nu ne merge.... ma las de meserie"
    Massa: " Fernando, tu baga mare ca eu vin cu berea"

    e off topic dar sper sa imi fie iertat. pur si simplu nu m-am putut abtine :)
    19 2
  • @sonick504
    bun, chiar si asa au nevoie de un warm-up:)
    3 6
  • Monaco
    2i cu o VICTORIE
    Alonso cu Massa naiteaza dupa ,,VICTORIA,,!!!
    3 2
  • Monaco
    scuze!...graba...
    ...,,nainteaza,,...
    2 1
  • foto
    -Fernando, lasa-ma ma si pe mine doua tururi in fata ,ca de cind ai venit cu Santander, La Rosa asta ma trateaza numai cu spatele.
    2 3
  • mtv
    beavis& butthead impreuna cu cher .in sfarsit
    2 0
  • mtv
    alonso(butthead)
    1 0
  • @sonick504
    Simpatic off-topicul tau:), mai ales ca umorul de calitate n-a prea fost exersat pe site.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru