Alonso va utiliza în Rusia o versiune îmbunătăţită a motorului Honda

de Daniel Popescu
Joi, 08.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda introduce în Rusia un ultim update pentru motor în acest sezon, însă acesta va fi disponibil doar pentru Fernando Alonso. Cel mai probabil, pilotul echipei McLaren va lua startul de pe ultima poziţie a grilei de start.

Esential 4 este numarul jetoanelor folosite de McLaren pentru imbunatatirea motorului
Honda a decis să folosească ultimele patru jetoane pe care le mai avea la dispoziţie în acest sezon cu ocazia Marelui Premiu al Rusiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Constructorul japonez a utilizat jetoanele pentru îmbunătăţirea mai multor componente ale unităţii de propulsie, însă natura exactă a schimbărilor nu a fost încă dezvăluită.

Întrucât nu a avut suficient de mult timp la dispoziţie, inginerii au reuşit să pregătească un singur exemplar al noii unităţi de propulsie, iar acesta va fi utilizat de Fernando Alonso. Teoretic, spaniolul ar trebui să obţină performanţe superioare, însă cel mai probabil va fi nevoit să plece de pe ultima poziţie a grilei de start, întrucât schimbările la motor sunt penalizate după depăşirea celor cinci unităţi regulamentare pe care le-a avut Honda.

Între timp, coechipierul său Jenson Button va concura în Rusia cu versiunea anterioară a motorului şi cel mai probabil va primi update-ul cu ocazia Marelui Premiu al Statelor Unite de la sfârşitul lunii octombrie. Obiectivul va fi apoi ca Button să folosească unitatea respectivă până la finalul sezonului.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • Karing Engine !!! Karing Engine !!!
    7 4
  • ARGHH !!!!!
    5 4
  • totul pentru ingamfat ... o sa termine in jurul locului 12nu pe 14-16 ca pana acum !!!
    5 11
  • @gigel, iar ai aparut , antena 3 , lasane frate
    2 1
  • @gigel - eu sper totusi sa nu termine. :)
    3 1
  • Hai alfonso, hai cu breazu, brrrrrrhhhhhhhhhh :)))))
    2 0
  • Iliescu
    Ce muriti voi de grija lui Alonso. Va faceti inima rea degeaba si tot nu rezolvati nimic. El ramane cu banii si faima iar voi cu frustrari si matze goale.
    5 3
  • eu ma bucur ca Honda aduce imbunatatiri la motor, imi pare rau pentru multi ca Alonso a fost ales de echipa, daca era dupa noi ii dadeam o dacie cu motor de 1.6 , sau o Lada din WTTC, haideti sa fim mai optimisti, eu sper un loc 8 pentru alonso
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru