Bianchi va fi înmormântat marţi la Nisa

de Daniel Popescu
Luni, 20.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi va fi înmormântat marţi dimineaţă la Nisa, oraşul său natal, potrivit unui anunţ făcut de familia sa.

Familia lui Jules Bianchi a anunţat câteva detalii despre înmormântarea fostului pilot francez, la câteva ore după ce acesta a încetat din viaţă ca urmare a rănilor suferite în Marele Premiu al Japoniei din 5 octombrie.

Potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial al lui Bianchi de pe reţeaua de socializare Twitter, înmormântarea va avea loc marţi la Nisa, oraşul său natal, acolo unde fanii vor fi invitaţi să-şi ia rămas-bun. "Îi puteţi spune la revedere lui Jules marţi, 21 iulie, la ora 10:00 (n.r - ora 11:00 în România) la Catedrala Saint Reparate", a precizat familia pe Twitter.

Bianchi a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă la numai 25 de ani din cauza rănilor suferite la nivelul creierului după ce s-a izbit de un utilaj de remorcare prezent pe marginea circuitului de la Suzuka pentru a recupera monopostul lui Adrian Sutil.

Bernie Ecclestone consideră că utilajul respectiv nu ar fi trebuit să fie în zona în care s-a petrecut accidentul. "Tractorul nu ar fi trebuit să fie acolo.

Am muncit foarte mult pentru a ne asigura că, dacă un monopost iese de pe circuit şi loveşte ceva, acesta loveşte barierele de pneuri sau altceva şi este în regulă. Nu ar fi făcut nicio diferenţă dacă loveai tractorul cu o maşină de serie. Chiar şi dacă îl loveai cu un tanc aveai probleme", a declarat britanicul.

Via Jules Bianchi, Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru