Brawn: "Forma demonstrata in teste este reala"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.03.2009
Ross Brawn a declarat marti ca rezultatele echipei sale din testele de la Barcelona demonstreaza ca Brawn GP dispune de un monopost foarte competitiv pentru sezonul 2009.

Jenson Button a surprins luni in cadrul testelor de pe circuitul de la Catalunya dupa ce a dominat o buna parte din sesiune.

Pana la finalul zilei, monopostul BGP 001 a coborat doar in spatele altor trei echipe, fapt ce a trezit numeroase speculatii despre forma reala a fostei echipe Honda.

Ross Brawn, proprietarul Brawn GP, a sugerat ca timpul realizat de Button nu se datoreaza cantitatii reduse de combustibil si spune ca acesta a fost conform cu cel rezultat din simularile efectuate la fabrica. "Daca toata lumea ar fi sti cat combustibil am avut la bord, ar fi surprinsi. Nici macar cei de la Mercedes nu au crezut cand le-am spus", a declarat Brawn pentu publicatia germana Auto Motor und Sport. "Pe baza simularilor nostre am stiut ce timpi ar putea face teoretic aceasta masina la Jerez, Bahrain sau Barcelona. Cand am vazut timpii concurentilor, am fost surprinsi ca nu erau rapizi".

Declaratiile lui Brawn par sa fie confirmate de rezultatele preliminare ale celei de-a doua zi de teste.

Rubens Barrichello a obtinut locul 2 pana la pauza de pranz, iar in jurul orei 16:00 brazilianul ocupa un excelent loc 3 in clasament.

Comentarii (7)

  • :)
    Ferrari ar trebui sa il ia repede inapoi, cu Brawn anul trecut sef al echipei sau cu Todd Massa ar fi fost campion la pas, de cand au plecat cei doi ferrari nu prea mai mege bine la strategii de cursa, sunt cam varza in privinta asta, Domenicali a stat cam degeaba pe langa Todd. Pe timpul lui Todd si Brawn Ferrari erau cei mai tari la strategii si schimbul la boxe acuu??? ceo fi o fi cam asa merge treaba!!
    0 0
  • Nice,
    Salut,super tare masina,atat design cat si performantza pot sa zic ca este masina anului 2009 ,arat cel mai bine dintre toate si cu Brawn pot sa spun ca va face surprize anul acesta....O zi buna
    0 0
  • sal
    cred ca seamana cu un ferrari de acum cativa ani buni, ei venisera atunci cu un nas revolutionar, era si Brawn la ferrari atunci daca nu ma insel, cred ca prin 2002 sau cam asa ceva prin zona aceea, iar daca masina va merge bine si eu ma bucur ptr. Brawn, o merita, eu am zis ca o sa faca treaba si la Honda dar n-a avut timp ca sau retras, ii urez bafta cu echipa sa :))
    0 0
  • surpriza
    Recunosc ca nu ma asteptam la rezultate asa de bune pentru fosta echipa Honda.Asa cum a spus si jul74, masina lor seamana cu cea de la ferrari mai ales in partea frontala.Ramane de vazut cum se vor descurca in calificarile din Australia.In orice caz nu cred ca vor ocupa pozitiile codase de anul trecut, ci undeva intre locurile 7-13.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ferrari
    Meritau sa ia titlul la cele mai proaste strategii de la boxe anul trecut. Practic oridecate ori au avut o strategie buna au aplicat-o prost. Ce a mers prost se cam stie, dar sper ca s-au invatat anul acesta.

    Piloti buni, masina foarte buna si... greseli la boxa de copii mici ---> Singapore 2008 :)
    0 0
  • ..
    o masina absolut superba!pare-se si performanta.Vedem in cursa;).Succes.
    0 0
  • plus
    cat despre asemnare....partea frontala,botul masinii Brawn este ceva mai plonjat si mai lat decat la Ferrari,iar aripa fata este cu totul altceva;),detaliul..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru