Briatore nu vrea să revină în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Flavio Briatore susttine că nu intenţionează să revină în Formula 1, preferând să se concentreze pe viaţa sa privată.

Flavio Briatore a câştigat în instanţă dreptul de a reveni în Formula 1, în ciuda implicării sale active în scandalul Crashgate de la Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Cu toate acestea, italianul susţine că atacarea deciziei iniţiale a FIA, care îl suspendase pe viaţa din competiţiile forului mondial, a avut drept unic scop reabilitarea sa personală, întrucât nu are nicio intenţie să revină în Formula 1.

"Cu greu (n.r - aş reveni în Formula 1). Am câştigat şapte titluri cu echipe diferite. Veau să mă distrez cu ceea ce am - aceasta este motivaţia mea şi nu am nevoie de un job. În acest moment nu m-aş distra în Formula 1, pentru că sunt fericit cu ceea ce fac. Sunt tată, soţ şi am grijă de investiţiile mele", a declarat fostul şef al echipei Renault în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Via | Formula1.com

Taguri: Briatore

Comentarii (3)

  • mobius (cel autentic)
    Briatore
    Un mare om, unul dintre cei mai buni cunoscatori ai fenomenului F1 si faptul ca a castigat in instanta toate drepturile in raport cu F1spune ca de fapt, scandalul Crashgate este unul din cele care au fost mai mult provocate artificial, decat unul autentic. Cel mai probabil plecand de la o discutie in gluma cineva a insailat o poveste oribila, care asa cum era de asteptat nu a putut fi dovedita. Pacat ca F1 a pierdut un om si un specialist de mare valoare.
    6 3
  • @mobius
    Aha... sa-nteleg ca toata lumea-i oarba si meschina si doar cativa sunt posesorii adevarului absolut?!
    Eu personal ma bucur ca n-am sa-l mai vad in F1, nu-mi place ideea ca unele marsavii sa decida titluri in orice sport! Sa fie sanatos!
    3 2
  • mobius (cel autentic)
    @marianescu
    Ar fi de remarcat ca Justitia Franceza, careia i s-a adresat Briatore este mai presus de banuiala ca ar fi partinitoare si ca in pofida unor probe evidente l-ar favoriza pe inculpat. Concluzia fireasca in acest caz, este ca nu au fost probe, deci a fost un scandal creat artificial de uni cu anumite scopuri. As mai spune ca acest scandal a fost amplificat chiar mai mult pe acest blog si in special de cei care nu-l suporta pe Alonso.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru