Button ar putea deveni managerul lui di Resta

de Daniel Popescu
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button ar putea deveni noul manager al lui Paul di Resta prin intermediul companiei sale de management lansată împreună cu Richard Goddard.

Paul di Resta a confirmat recent că renunţă la serviciile managerului Anthony Hamilton, fără însă să explice şi motivele care au stat la baza acestei decizii.

Publicaţia GrandPrix anunţă însă că pilotul scoţian a intrat deja sub ocrotirea lui Richard Goddard, actualul manager al lui Jenson Button. Goddard a confirmat indirect speculaţiile, afirmând că îi oferă consultanţă gratuită lui di Resta, fără semnarea unui contract.

Colaborarea dintre cei doi ar putea însă să aibă o ramificaţie mai mare, întrucât Goddard a fondat anul trecut compania de management The Sports Partnership împreună cu Button, scopul final fiind ca actualul pilot al echipei McLaren să devină manager de piloţi după retragerea din Formula 1.

Urmareste Automarket
De altfel, la lansarea companiei, Goddard a afirmat că intenţia lui Button este să devină managerul unui pilot tânăr cu perspective în Formula 1, iar profilul i se potriveşte perfect lui di Resta.
"Button nu ar vrea o relaţie de afaceri cu un rival direct, dar s-ar bucura să lucreze cu un tânăr pilot, cineva care abia a ajuns în Formula 1 sau care este pe punctul de a ajunge. El mai mare câţiva ani ca pilot, dar de ceva timp vorbim despre asta şi am decis să lansăm compania mai devreme decât mai târziu", a precizat el.

Via GrandPrix

Comentarii (1)

  • "El mai mare câţiva ani ca pilot"?
    Corectati,domnilor. :D
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru