Canada negociază un nou contract pe 10 ani pentru a rămâne în Formula 1

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Canada negociază cu Bernie Ecclestone prelungirea pe încă un deceniu a contractului pentru prezenţa în calendarul Formulei 1.

Esential 2014 este anul in care expira contractul Canadei cu Formula 1
10 ani este durata urmatorului contract negociat de Canada cu Bernie Ecclestone
Actualul contract al circuitului de la Montreal pentru găzduirea Marelui Premiu al Canadei urmează să expire după cursa programată la sfârşitul acestei săptămâni, însă organizatorii negociază de mai mult timp prelungirea acordului cu Bernie Ecclestone.

Întrerupte recent de schimbarea guvernului, negocierile au fost reluate şi, potrivit unui purtător de cuvânt, discuţiile se îndreaptă spre un final pozitiv.

"Negocierile decurg foarte bine. Schimbarea guvernului nu a avut un impact negativ. Vom face un anunţ când toată lumea este pregătită", a declarat un purtător de cuvânt al organizatorilor.

Autorităţile locale sunt de asemenea interesate de păstrarea Canadei în calendarul Formulei 1, prin prisma beneficiilor economice pe care le aduce cursa la începutul verii.

"Sunt determinat să rezolv problema pentru următorii 10 ani. Lucrurile decurg bine. În timp, vom face un anunţ, dar toată lumea discută şi lucrurile progresează bine", a explicat Denis Coderre, primarul oraşului Montreal.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Ecclestone vrea ca Montreal să semneze un contract pe 10 ani cu o taxă de participare care să crească cu 4% în fiecare an.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru