Ecclestone sprijină ideea unei curse stradale la Londra

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.06.2012
Bernie Ecclestone susţine că este interesat de organizarea unei curse de Formula 1 pe străzile din Londra, însă evenimentul ar putea fi o simplă acţiune de marketing a băncii spaniole Santander.

Publicaţia britanică The Times a dezvăluit în ediţia de joi că Bernie Ecclestone este pregătit să investească 35 de milioane de lire sterline în organizarea unei curse de Formula 1 pe străzile din Londra.

Circuitul ar urma să fie amplasat inclusiv în apropierea a două dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Angliei, Buckingham Palace şi Trafalgar Square, iar veniturile anuale sunt estimate la peste 100 de milioane de lire sterline.

"La cum stau lucrurile, poate vom pune bani pentru asta. Dacă obţinem aprobările şi totul este în regulă, cred că am putea face asta. Ar fi fantastic, ar fi bine pentru Londra şi pentru Anglia, mult mai bine decât Jocurile Olimpice", a declarat britanicul.

Cu toate acestea, există suspiciuni că planurile pentru o cursă pe străzile din Londra reprezintă doar un eveniment de marketing din partea băncii spaniole Santander, unul dintre sponsorii echipei McLaren. Santander va organiza joi seară un eveniment special în care Lewis Hamilton şi Jenson Button vor promova ideea unui circuit la Londra pe un simulator 3D, iar la final va fi prezentat şi un clip video de patru minute cu traseul propus.

În plus, Ecclestone şi-a manifestat săptămâna trecută interesul pentru o altă cursă la Londra, de data aceasta în interiorul şi în jurul Stadionului Olimpic, care va găzdui Jocurile Olimpice din această vară.

Via | SkySports | Adam Cooper

Comentarii (1)

  • Da' m-au innebunit astia cu cursele lor stradale. Monaco, Valencia, Singapore, Roma, Londra, Paris, New York...mai aveti fratilor?? Nu vreti sa faceti un circuit stradal si la Cuca Macaii??
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru