F1: Ferrari prezintă o grafică specială pentru cursa de la Miami

de Tiberiu Safta
Joi, 02.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a dezvăluit o grafică specială pentru Marele Premiu de la Miami din acest weekend. Monopostul SF-24 primește accente albastre noi, dar și emblema HP, care a devenit noul sponsor titular al echipei italiene.

Cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, Ferrari va rula cu o grafică specială. Astfel, monopostul SF-24, pilotat de Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr, primește acum accente albastre noi în zona aripii din față, la Halo, la sidepod-uri, oglinzi și la aripa din spate. De asemenea, capacele roților sunt acum vopsite în albastru.

Noua grafică specială aduce un omagiu monopostului Ferrari 158 din 1964, cu care John Surtees a devenit campion mondial în acel an. În ultima cursă din 1964, care a avut loc în Mexic, echipa Ferrari a concurat prin filiala americană N.A.R.T. (North American Racing Team), condusă de Luigi Chinetti.

În acea cursă, monoposturile Ferrari au fost vopsite în alb în combinație cu albastru. Este singura dată în istoria Formulei 1 când echipa Ferrari a concurat cu mașini care nu erau vopsite în tradiționala culoare roșie.

Alături de noile accente albastre, noua grafică include acum și noul sponsor titular al echipei, HP. Logo-ul este prezent pe capotă, în zona bargeboard-urilor și pe deflectoarele roților din față.

Marele Premiu de la Miami se va desfășura în acest sfârșit de săptămână.

La fel ca etapa precedentă din China, și aceasta va fi o etapă cu cursă de sprint. Astfel, vom avea doar o singură sesiune de antrenamente libere, urmată de calificările pentru cursa de sprint, care vor avea loc vineri de la ora 23:30, ora României.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru