Fara cursa de noapte in Malaezia pana in 2015

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.02.2009
Oficialii Marelui Premiu al Malaeziei au exclus posibilitatea de a organiza cursa de la Sepang pe timp de noapte mai devreme de 2015.

Bernie Ecclestone a solicitat in mai multe randuri oficialilor din Malaezia mutarea cursei pe timp de nioapte, pentru a atrage mai multi telespectatori europeni in fata televizoarelor.

Cu toate acestea, organizatorii Marelui Premiu au refuzat in mod constant propunerea, intrucat considera ca acest lucru ar genera cheltuieli inutile pentru instalarea nocturnei.

Cele doua parti au ajuns in cele din urma la un compromis, cursa din acest an urmand sa inceapa la ora locala 17:00. In plus, oficialii cursei au exclus posibilittaea de a organiza un Mare Premiu pe timp de noapte mai devreme de 2015.

"Avem un contract. Cursa va incepe la ora 17:00 (n.r - ora locala). Este un alt mod de a spune ca nu va exista o cursa pe timp de noapte pana in 2015", a declarat Mokhzani Mahathir, seful circuitului din Malaezia, pentru agentia de presa AFP. "Bernie mi-a spus ca nu vom mai discuta aceasta problema. I-am spus ca avem de-a face cu o criza economica. Cursa pe timp de noapte poate sau nu sa atraga mai multi oameni pe circuit".

Taguri: Malaezia, Sepang

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru