Ferrari a dominat antrenamentele din Azerbaidjan: Leclerc, mai rapid decât Vettel și Hamilton

de Daniel Popescu
Vineri, 26.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Baku în fața lui Sebastian Vettel și Lewis Hamilton, după ce prima sesiune a fost anulată din cauza unui incident.

Marele Premiu al Azerbaidjanului a început cu o problemă neașteptată pentru echipe.

George Russell și-a avariat monopostul Williams din cauza unui guri de canal care nu a fost acoperită corespunzător, iar comisarii au anulat sesiunea după numai 12 minute, pentru a se asigura că toate celelalte guri de canal sunt securizate.

Ferrari fusese singura echipă care a reușit să stabilească timi cronometrați în prima sesiune, iar cei doi piloți ai Scuderiei au rămas în top și în a doua sesiune.

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:42.872 și l-a devansat cu trei zecimi de secundă pe coechipierul său, Sebastian Vettel. Mercedes s-a mulțumit cu locul trei obținut de Lewis Hamilton, care a fost mai lent decât Leclerc cu aproape șapte zecimi de secundă, în timp ce Max Verstappen a reușit să ajungă pe locul patru cu monopostul Red Bull în fața lui Valtteri Bottas.

Lance Stroll (Racing Point) și Daniil Kvyat (Toro Rosso) au fost protagoniștii unor incidente în urma cărora a fost afișat steagul roșu.

Calificările pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului vor avea loc sâmbătă de la ora 16:00, în timp ce cursă este programată duminică la ora 15:10.

Azerbaidjan - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (8)

  • au sarit peste fp1?
    0 5
  • Mai ceva ca la Stan si Bran (macaraua se loveste de pod, curge uleiul pe masina):
    https://www.youtube.com/watch?v=F5f87xjg-m4
    2 2
  • THE SPINNING GERMAN
    Fanii "ferrari" ai lui fetel o sa inceapa sa-l "iubeasca" tot mai tare pe Leclerc.
    3 5
  • dacian08
    https://www.totalsportek.com/f1/mexican-grand-prix-highlights/
    0 0
  • Eu sunt fan Ferrari dar nicidecum Vettel, ca a adus el majoritatea rezultatelor mai bunicele la Ferrari..asta e. Nu l-am suportat inca din vremea lui Webber. A venit in 2015, a castigat cateva curse, s-a luptat in alte curse cu Lewis si Rosberg, la fel si in 2016.
    Din pacate, din 2017 a cam inceput sa greseasca prea mult, unele erori fiind datorate lui Max dar...ici colo trebuia sa fie mai cu capul pe umeri.
    Din 2018, a cam inceput sa greseasca foarte mult si pe plan personal, rasucindu-se ca un incepator in duelurile roata la roata!
    Vad ca 2019 a inceput la fel!
    1 1
  • Si inca ceva, mi se pare ca Mercedes iar isi ascund adevarat forma!
    1 1
  • Bai nene, nu se poate asa ceva! Iar castiga Hamilton, macar asta a avut inspiratia si a iesit in decor ca sa nu loveasca parapetul...
    0 1
  • 1:30 h trecute si calificarile sunt tot in Q2. Se incapataneaza FIA sa aduca F1 in tari din astea ... Securitate ioc si tot merge F1 acolo calcand pe propriile regulamente (ca daca facem exceptie cu Monaco de ce sa nu facem iar si iar). Tarile astea nu sunt in stare sa construiasca un circuit adevarat de curse + lacomia FIA de a populariza F1 peste tot pe glob si iaca rezultatul. Vai de cursa de maine, safety car 90% din cursa.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru