Ferrari restructureaza departamentul de inginerie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.12.2008
Ferrari a confirmat restructurarea departamentului de inginerie al Scuderiei pentru sezonul 2009.

Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari, a confirmat reorganizarea departamentului de inginerie al echipei, in ciuda faptului ca echipa a reusit sa isi pastreze si in 2008 titlul la constructori.

Domenicali a confirmat recrutarea lui Massimo Rivola, fost manager al Scuderiei Toro Rosso, dar si promovarea lui Chris Dyer ca inginer-sef al echipei de teste. In plus, Andrea Stella a fost numit inginerul de cursa al lui Kimi Raikkonen, asa cum v-am informat anterior .

"Directia de operatiuni dispare, iar Mario Almondo a devenit responsabil de calitate pentru Gestione Industriale (n.r - divizia de masini de strada)", a declarat Domenicali pentru Gazzetta dello Sport. "Massimo Rivola, fost la STR, va manageria activitatea sportiva si logistica, regulamentele si circuitele. Productia si calitatea vor fi coordonate de directorul tehnic Aldo Costa".

"De asemenea, avem cateva schimbari in privinta organizarii pe circuit, departament condus in continuare de Luca Baldisserri. Andrea Stella, care a lucrat deja la masina lui Raikkonen ca inginer de performanta, a fost promovat ca inginer de cursa, in timp ce Chris Dyer (fostul inginer de cursa al lui Raikkonen) a fost numit coordonator al inginerilor, inclusiv pentru echipa de teste.

El ii va raspunde lui Baldisserri. De asemenea, avem un om responsabil de dezvoltarea KERS. Este vorba despre Thierry Baritaud."

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru