Fittipaldi va fi comisar de cursă în Canada

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
FIA a anunţat că dublul campion mondial Emerson Fittipaldi va superviza activitatea comisarilor de cursă la Marele Premiu al Canadei.

Federaţia Internaţională de Automobilism continuă programul iniţiat la începutul acestui sezon, prin care foştii piloţi de Formula 1 au oportunitatea de a-i ajuta pe comisarii de cursa să ia cele mai bune decizii în privinţa incidentelor din timpul Marilor Premii.

Pentru etapa din acest weekend de la Montreal, organizatorii au decis să îl numească pe Emerson Fittipaldi ca supervizor al comisarilor de cursă.

Brazilianul în vârstă de 63 de ani a cucerit două titluri mondiale în 1972 şi 1974 pentru Lotus şi McLaren pe parcursul carierei sale de 11 ani în Marele Circ. Ulterior, Fittipaldi a concurat şi în alte ramuri ale sporturilor cu motor şi a câştigat Indycar în 1989 şi celebra cursa de 500 de mile de la Indianapolis în 1989 şi 1993.

Via | ManipeF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru