GALERIE FOTO: Iata noile culori ale monopostului Mercedes GP!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.01.2010
Mercedes GP a dezvaluit luni culorile monopostului W01 cu care va concura in sezonul 2010 al Formulei 1.

Dupa ce la finalul anului trecut a achizitionat echipa Brawn GP, Mercedes a prezentat luni culorile noului monopost utilizand masina de anul trecut. Asa cum se anticipa anterior, argintiul este culoarea predominanta a noului monopost, acesta fiind impodobit cu logo-urile sponsorilor si partenerilor.

De asemenea, echipa a confirmat ca numele noului monopost este W01, litera W fiind utilizata si in trecut de constructorul german pentru denumirea masinilor de curse cu care a concurat pana in anii '50.

Monopostul pentru sezonul 2010 va fi prezentat pentru prima oara in 1 februarie, in prima zi de teste de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Evenimentul a marcat totodata si lansarea propriu-zisa a noii echipe. Michael Schumacher si Nico Rosberg, pilotii care vor concura pentru Sagetile Argintii in acest an, au fost acompaniati pe podium de Ross brawn, seful echipei Mercedes GP, precum si de Nick Fry, CEO-ul team-ului.

Via | Mercedes GP

Taguri: MercedesGP

Comentarii (18)

  • Mercedes GP
    Chiar arata frumos !
    0 0
  • da
    e bine ca nu seamana cu mclaren
    0 0
  • :(
    Prea ALB :( mai mult silver ar fi fost frumos sau mai mult din albastru ala deschis care e si pe margine unde scrie PETRONAS
    0 0
  • :)..
    Nu are rost sa mai vorbim despre culoarea masini,arata bine si nimic altceva nu mai conteaza atat timp cand cei de la mercedes au optat pentru acesta culoare.Mie personal imi place cum arata,acum ramane de vazut daca este fiabila si competenta masina cat si pilotu...
    0 0
  • @mercedes gp
    eo nu mai inteleg nimic...mercedes gp din acest sezon este vechea echipa brawn gp ?!

    ca sunt atat de umlte echipe mercedes...cu acelasi nume la sasiuri...de nu mai inteleg nimic :(
    0 0
  • ...
    buna dimineata
    0 0
  • :)
    arata bine monopostul. gata cu mclaren. nu le mai zice lumea sagetile argintii:))
    0 0
  • mercedes gp nu e mclaren
    me imi place cum arata.....doar nasul numi prea place.....si mda....cateva linii albastre asemanatoare ca cea de la PETRONAS pe capota motorului nu ar fi stricat....e prea simplu numa asa cu alb.....e frumoasa da nu o sa fie cea mai frumoasa din F1
    0 0
  • rayn380
    mercedes
    Mie unu nu mi se pare prea argintiu monopostul lor, mai mult da spre alb-gri....sa nu mai zic de combinezoane care sunt albe. Poate ca de vina este si iluminarea folosita in incaperea in care s-a regasit monopostul. Poate ca era multa lumina rece de la tuburi fluorescente, care din pacate, nu redau culorile foarte bine. Indicate ar fi fost corpuri de iluminat dotate cu lampi cu filament sau cu vapori de sodiu/halogenuri metalice, care de obicei au o lumina calda si redau culorile cat mai real, cat mai aproape de realitate. Whatever, a fost doar o opinie, chiar nu stiu ce fel de lumina au optat, dar repet din aceste poze mie unul numai argintiu nu mi se pare. Orisicum arata bine.....tot mai bine arata Mclaren Mercedes-ul :)
    0 0
  • mercedes gp
    La fizic, scumi zici ca e Michael Jackson in ultimele lui luni de viata(e doar o gluma),iar culorile sunt oribile.Trebuia sa lase dungile brawn gp, fosforescent cu negru sau ceva turcoaz in genul sauber cand erau cu petronas .
    0 0
  • mercedes
    schumi
    0 0
  • mercedes gp
    mai cei de la mercedes au un argintiu fff special .in catalogu tehnic e trecut 744 varianta B si inca cateva litere alea insemnand codurile de perla .si la soare ea se vd argintiu fff puternic iar in lumina artificiala da fff tare in alb.e cu perle cu deastea.de obicei culoarea asta se gasesc pe modelele trecute pe la cei de la brabus.comentu unui vopsitor auto.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Umbre
    Sunt multe umbre, deci mai multe surse de lumina, practic culoarea monopotului sa fie altfel la lumina zilei. Deh... lumina artficiala... nu este nici calda si nici galbena :)
    0 0
  • sagetile de argint
    aceasta e aceeasi culoare pe care o aveau masinile Mercedes din Campionatul European,1935-1939(W25,W125,W154,W165) si de asemenea modelul W196 cu care Fangio a castigat campionatul in 1954-55.Schumi este ultimul dintre marii piloti care au concurat pentru Mercedes, dupa Lautenschlager in 1909-1914, Caracciola si Lang in anii 30 si Fangio si Moss in anii 50
    0 0
  • ...
    ...vedem dupa prima cursa
    0 0
  • Pilotul de teste
    Nu il vad pe Heifeld, si nu inteleg de ce, ca doar tocmai ce a semnat cu MercedesGP...
    0 0
  • Corectura
    Heidfeld, scuze !
    0 0
  • pilot de teste
    Heidfeld din cate stiu eu e aproape sa semneze cu mclaren nu cu mercedes gp
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru