Mercedes va ramane in F1 doar daca va castiga curse

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.02.2010
Mercedes a reiterat faptul ca va participa in Formula 1 numai atat timp cat echipa va castiga curse si titluri mondiale.

In timp ce Honda, Toyota si BMW s-au retras din Formula 1 intr-un interval de numai 12 luni, Mercedes si-a sporit influenta in competitie prin achizitionarea celor de la Brawn GP si formarea propriei echipe.

Chiar daca acest lucru garanteaza prezenta germanilor in Marele Circ pe termen scurt, constructorul a avertizat din nou ca va continua sa concureze in Formula 1 numai atata timp cat echipa obtine victorii si titluri mondiale.

"Daca vor exista semne clare ca banii pot fi cheltuiti mai bine in afara F1, va trebui sa luam o noua decizie. Faptul ca Aabar (n.r - unul dintre actionarii companiei Daimler) a venit cu noi ca investitor arata nu numai o distribuire a riscului, ci si un semnal ca Formula 1 trebuie sa ne ofere ceva. Vom fi cei mai buni sau nu vom fi deloc", a declarat Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, in cadrul unui interviu acordat portalului manager-magazin.com.

Decizia Mercedes de a-si consolida pozitia in Formula 1 a atras recent nemultumiri virulente din partea sindicatelor de muncitori din Germania, care considera ca banii ar trebui cheltuiti in alte directii decat sporturile cu motor.

Via | GMM

Taguri: MercedesGP

Comentarii (3)

  • ei na...
    .....si ce se asteapta ca lumea sa se dea la o parte ca"marele"Schumacher sa ai calea deschisa spre titlul!Imi miroase tare urat aceasta declaratie!Se pune presiune asupra FIA,ca daca vor avea ceva contestari ele sa fie solutionate in favoarea lor.Parca Ferrari,mai faceau asa pe vremea..........surpriza,aceluiasi Schumacher!
    0 0
  • Mercedes
    Ferrari cu Alonso vor reprezenta un "cui" mare in talpa Mercedes:)
    0 0
  • mclaren
    De cate ori au vrut cei de la mercedes sa arate lumii ca pot fi cei mai buni au facuto.Au aratat ca pot fi cei mai buni in toate sporturile cu motor ; F1,DTM si multe altele, eu sunt fan mclaren.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru