OFICIAL: Heidfeld, pilot de rezerva la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Nick Heidfeld a fost confirmat oficial in rolul de pilot de rezerva al echipei Mercedes GP pentru sezonul 2010.

Mercedes GP si-a completat joi linia de piloti pentru sezonul 2010, dupa ce a anuntat numele pilotului de rezerva pentru sezonul care va incepe in luna martie.

Astfel, experimentatul Nick Heidfeld va completa linia de piloti 100% germana a echipei cu sediul la Brackley formata din Michael Schumacher si Nico Rosberg, urmand sa-l inlocuiascala nevoie pe unul dintre acestia.

Heidfeld revine astfel la constructorul alaturi de care si-a inceput cariera ascensiunea spre Formula 1 printr-un test cu McLaren Mercedes la finalul anului 1997. "Sunt foarte incantat sa ma alatur echipei Mercedes GP. Desi as fi dorit sa fiu un pilot activ, sunt cu adevarat mandru sa fac parte din echipa Sagetilor Argintii. Am vazut cat de mult se dedica toti cei din echipa, iar eu simt la fel. Voi face tot ce pot pentru a-i sprijini pe Schumacher si Rosberg in acest an", a declarat Heidfeld in cadrul unui comunicat de presa.

Heidfeld a concurat in ultimii patru ani pentru BMW-Sauber si a sperat sa ramana in Formula 1 anul viitor in ciuda retragerii celor de la BMW din competitie.

Cu toate acestea, germanul nu a reusit sa-si asigure un loc la Renault alaturi de fostul sau coechipier Robert Kubica sau sa-l convinga pe Peter Sauber sa-l pastreze la echipa de la Hinwil, aceasta preferand in schimb sa-l revitalizeze pe veteranul Pedro de la Rosa.

Via | Mercedes GP

Comentarii (1)

  • @admin
    se stie ceva despre revenirea lui ralf schumacher in formula 1 alaturi de stefan gp? in cazul in care aceasta are locul asigurat pe grila de start? am inteles k bernie eclestone face tot posibilul ca aceasta echipa sa fie prezenta pe grila de start...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru