Heidfeld, emotionat de despartirea de BMW-Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.11.2009
Nick Heidfeld a dezvaluit ca a fost foarte emotionat in ultimele tururi ale Marelui Premiu din Abu Dhabi, intrucat aceasta a fost ultima cursa pentru BMW in Formula 1.

Marele Premiu din Abu Dhabi a reprezentat ultima aparitie in Formula 1 pentru BMW, constructorul german anuntand inca din luna iulie ca se va retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon.

In plus, prezenta echipei cu sediul la Hinwil pe grila de start a sezonului 2010 este in continuare incerta, astfel ca pentru Nick Heidfeld aceasta cursa a fost foarte emotionanta.

"A fost o cursa buna in care am fost capabil sa extrag maximum din monopost si sa castig 4 puncte, iar acest lucru a fost suficient pentru a ne atinge obiectivul de a depasi Williams in clasamentul constructorilor. Este bine sa terminam impreuna acest ultim sezon. Acum devine foarte emotionant. Pe parcursul ultimelor tururi a trebuit sa ma adun pentru a-mi mentine nivelul de concentrare", a declarat germanul in cadrul unui comunicat de presa.

Heidfeld a concurat pentru echipa cu sediul la Hinwil timp de sapte sezoane. Germanul a semnat cu Sauber in anul 2001 si a petrecut trei sezoane alaturi de echipa inainte de a concura pentru Jordan si Williams in 2004 si, respectiv, 2005.

El a revenit la Sauber in 2006, cand echipa a fost achizitionata de constructorul BMW si redenumita in BMW-Sauber.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (1)

  • ...
    pilot exceptional..merita mai mult la anul..o echipa care sa ii ofere victorii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru