Klien negociaza cu doua echipe pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Christian Klien sustine ca se afla in negocieri cu doua echipe pentru un loc pe grila de start in 2010, singurele locuri disponibile fiind la Renault, Campos si USF1.

Grila de start a sezonului 2010 se apropie cu pasi mari spre finalizare, in acest moment fiind disponibile numai patru locuri.

Unul dintre pilotii care spera sa profite de aceasta oportunitate pentru a reveni in F1 este Christian Klien, care sustine ca negociaza in prezent cu doua echipe.

"Mai sunt cateva locuri disponibile. Am fost abordat de mai multe echipe pe parcursul sezonului 2009. Cu doua dintre aceste echipe sunt in negocieri serioase", a declarat austriacul pentru site-ul sau oficial.

Chiar daca a refuzat sa nominalizeze cele doua echipe, lista de variante este una foarte scurta: Renault, Campos si USF1 sunt singurele echipe care nu si-au completat inca linia de piloti, americanii neavand nici macar unul dintre piloti confirmat. Klien si-a justificat interesul de a reveni in Formula 1 mai ales in contextul interzicerii testelor in timpul sezonului, ceea ce face ca pilotii de teste sa aiba un rol mai degraba decorativ.

"Obiectivul este sa concurez. Cu toate restrictiile de teste, jobul de pilot de teste nu mai este atat de atractiv ca in urma cu ceva timp.

Totusi, trebuie sa cantaresti cu atentie optiunile. Sezonul trecut, nu mai putin de 5 piloti de rezervaau fost solicitati sa inlocuiasca un pilot titular. Sunt ceva sanse sa fiu pe grila de start in 2010", a mai precizat el.

Klien a concurat ultima oara in F1 in 2006, dupa care a fost pilot de teste pentru Honda Racing (2007) si BMW-Sauber (2008-2009).

Via | Christian Klien

Taguri: Klien

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru