Klien: "Yamamoto va reveni la Hispania în Japonia"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.09.2010
Christian Klien a dezvăluit că Sakon Yamamoto îşi va relua locul la Hispania Racing în Marele Premiu al Japoniei.

Christian Klien l-a înlocuit pe Sakon Yamamoto în Marele Premiu al statului Singapore după ce pilotul japonez a suferit o toxiinfecţie alimentară.

La vremea respectivă, echipa şi-a exprimat speranţa că Yamamoto va fi apt să concureze la Suzuka în faţa propriilor suporteri, iar Klien a confirmat că nu va mai pilota pentru Hispania la finalul săptămânii viitoare. Pe de altă parte, austriacul speră să-şi găsească o echipă pentru sezonul 2011 al Formulei 1.

"Probabil că voi reveni mai târziu. Nu pot spune acum, dar cu siguranţă în Japonia Yamamoto va fi în monopost. Evident, performanta din Singapore a fost destul de bună. Poate că echipa va lua o altă decizie până la finalul sezonului, dar în acest moment nu am nicio idee.  Verificăm posibilităţile cu echipele care au un loc disponibil pentru anul viitor. Întregul weekend în monopost m-a ajutat să-mi arăt performanţa pentru a avea şanse mai mari să obţin un post pentru anul viitor", a declarat el pentru F1pulse.com.

Presa internaţională a speculat că înlocuirea lui Klien cu Yamamoto a avut la baza problemele japonezului cu sponsorii, însă Klien afirmă că nu ştie nimic despre acest lucru.

"M-au sunat joi noapte şi mi-au spus că a avut o toxiinfecţie alimentară, motiv pentru care nu se simţea bine.

Aşa că am urcat în cockpit. Asta este tot ce ştiu. Eram destul de bucuros, aşa că m-am concentrat pe weekendul de cursă. Yamamoto a fost la circuit sâmbăta şi se simţea mai bine", a mai precizat austriacul.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru