Kobayashi nu se gândeşte la viitorul său în F1

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.07.2010
Kamui Kobayashi spune că principalul său obiectiv este să câştige puncte pentru BMW-Sauber, preferând să nu se gândească la viitorul său în Formula 1.

Kamui Kobayashi a debutat în Formula 1 în Marele Premiu al Braziliei din sezonul 2009 şi a devenit rapid unul dintre cei mai populari piloţi din noua generaţie, graţie agresivităţii de care a dat dovadă în ultimele două curse de anul trecut.

În prima parte a acestui sezon, japonezul nu a putut să-şi demonstreze calităţile din cauza problemelor de fiabilitate ale monopostului BMW-Sauber, însă în ultima perioadă a terminat de două ori pe locul şase după curse foarte bune.

Chiar dacă performanţele sale ar putea atrage atenţia echipelor rivale, Kobayashi susţine că nu se gândeşte la viitor şi că obiectivul său este să obţină cât mai multe puncte pentru actuala sa echipă.

"Nu prea mă gândesc la viitor. Pentru mine toate acestea sunt lucruri politice. Tot ce trebuie să fac este să pilotez şi să câştig puncte, iar pentru mine nu are niciun sens să mă gândesc la orice altceva în acest moment. Mai avem nouă curse şi se pot schimba multe, iar dacă avem rezultate proaste poate că nu am nicio şansă să pilotez pentru altă echipă.

Treaba mea este să mă concetrez aici", a declarat japonezul în paddock-ul de la Hockenheim.

După primele 10 curse din acest sezon, Kobayashi ocupă locul 12 în clasamentul general cu 15 puncte.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru